MIJN AANKOOPJES UIT AMSTERDAM

Gisteren ging ik naar Amsterdam voor een hele leuke afspraak voor mijn blog. Vanaf 1 september gaat er een heel leuk 3-maanden durend project plaatsvinden op mijn blog en ik kan niet wachten tot we van start gaan! Wat het precies is kan ik nog niet vertellen helaas, maar het is het wachten waard 🙂 Na de afspraak ben ik nog snel even de Bijenkorf ingedoken voor mijn favoriete MAC-product wat op was en ik ben nog even naar Brandy Melville geweest waar ik bovenstaande items van mee naar huis nam. Morgen ga ik waarschijnlijk (vandaag is het veel te donker om te filmen, morgen hopelijk niet meer!) mijn eerste shoplog-video opnemen en daar zullen deze items ook in voor komen, dan kun je ze beter zien!
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.