Menorca for the weekend

Jenniefromtheblog - Menorca 1

Jenniefromtheblog - Menorca 4

Jenniefromtheblog - Menorca 8

Jenniefromtheblog - Menorca 2

Jenniefromtheblog - Menorca 3

Jenniefromtheblog - Menorca 5

Jenniefromtheblog - Menorca 7

Ik ben net terug van een weekend op het eiland Menorca en wow.. ik was echt in een paradijs beland. Een Spaanse vriend van me heeft er een vakantiehuis met zijn familie. Hij had me al een paar keer verteld dat het er echt ongelofelijk mooi is en dit weekend had ik de kans om langs te gaan dus ik dacht, waarom niet? Donderdagochtend vertrok ik en deze middag ben ik weer terug gekomen. Drie dagen waarin ik zoveel heb meegemaakt. Alle dagen rondvaren op de boot, snorkelen tussen honderden vissen (op de eerste foto kun je ze zien), van cliffs springen, een bootfeestje, een traditioneel Spaans feest, super veel lekker eten..

Ik heb maar een klein deel van Menorca gezien, maar van wat ik heb gezien is het een prachtig eiland. Ik verbleef in Binibequer-Vell, een schattig dorpje waar veel mensen die in Barcelona wonen een vakantiehuisje hebben om in de zomer de drukte in de stad te ontvluchten. Overal zijn mooie verstopte plekjes tussen de rotsen waar je kan zwemmen. Op veel plekken was het water super helder waardoor je tijdens het snorkelen overal vissen en koraal om je heen zag. Verder was het er heerlijk rustig, want toeristen zijn er nauwelijks. Er zijn wel een aantal hotels, maar Airbnb’s zijn er bijvoorbeeld niet echt omdat alle families hun huisjes in de zomer zelf gebruiken. Ik wil zeker nog een keer terug om de andere kant van het eiland ook te ontdekken!

14 thoughts on “Menorca for the weekend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.