MAGAZINE FEATURE, DEZE MAAND IN FASHIONISTA


Ik sta deze maand in Fashionista magazine met een artikel over het lingo-avontuur. Zoals sommigen van jullie misschien wel weten deed ik ongeveer een jaar geleden samen met mijn zus mee. Ik stond al eerder een keer met mijn blog in Fashionista magazine, dat artikel vind je hier. Naar aanleiding van dat artikel en mijn blogpost over Lingo nam Fashionista contact met mij op, of ik een interview wilde beantwoorden over hoe het er allemaal aan toe ging die dag. Natuurlijk wilde ik dat! Heb je het artikel toevallig al gelezen? En ben jij zelf ook al een keer op tv geweest? Let me know!

I’m in this months issue of Fashionista magazine with an interview about “my first time on television”. have you ever been on television? tell me about it!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “MAGAZINE FEATURE, DEZE MAAND IN FASHIONISTA”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.