MAASTRICHT OUTFIT

 De dag voordat ik naar Maastricht vertrok dook ik nog snel even Rotterdam in voor wat nieuwe items om mee te nemen voor het leuke weekend. Ik kocht bovenstaande jeans bij ZARA en de blouse van H&M. Verder kocht ik nog wat dingetjes. Met mijn koffer helemaal volgepropt ging ik de volgende dag richting Rotterdam centraal.

Uiteindelijk heb ik misschien maar 1/3 van de inhoud van mijn koffertje gebruikt, maar hé, je moet altijd reserves hebben toch? Ik merk de laatste tijd dat ik steeds simpelere outfits ga dragen. Merken jullie dat ook? Ik weet niet waarom, maar ik vind het gewoon leuk om iets simpels te dragen met 1 of 2 wat opvallendere items zoals deze sandaaltjes. Ik moet natuurlijk niet voor te simpel gaan want dat lijkt me dan ook weer niet leuk.

Het weekend in Maastricht was echt ontzettend leuk. Ik was samen met nog een aantal bloggers door Fashionclash uitgenodigd om naar de modeshows te komen kijken. Er waren niet alleen bloggers uit Nederland maar ook uit Duitsland en België. Ik heb dus weer een aantal hele leuke nieuwe bloggers ontmoet! We gingen niet alleen naar de modeshows maar er was ook een high tea met de bloggers, een presentatie in een heel erg mooi landhuis en we gingen met een groepje gezellig wat drinken in een bar. Na de eerste drukke dag sliep ik in het Townhouse Design Hotel en de volgende dag ging ik na een lekker ontbijt al weer redelijk op tijd naar Rotterdam omdat ik nog aan school moest werken. Af en toe is het best zwaar hoor, bloggen en school combineren!

Blouse: H&M
Necklace: H&M
Jeans: ZARA
Bag/tas: ZARA
Sandals: ZARA
Rings: Jadira.nl


(door: Jennie Gielen. Foto’s: Nanne van Hout)
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “MAASTRICHT OUTFIT”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.