MAASTRICHT OUTFIT 2

Deze outfit droeg ik op dag 1 van Fashionclash Maastricht, dat is nu een week geleden. Inmiddels ben ik naar de kapper geweest dus het is weer even wennen om deze foto’s te zien. Er is niet veel verschil hoor; de puntjes er af en de voorste plukken in laagjes. De lange plukken vooraan hingen de hele tijd maar saai en dood langs mijn gezicht dus ik vond dat het tijd was om daar iets aan te doen! Niemand merkt het ooit op wanneer ik naar de kapper ben geweest maar zelf zie ik wel altijd grote verschillen.
Ik ben het afgelopen weekend weer lekker druk geweest, zo druk dat het bloggen er helemaal bij ingeschoten is, oeps! Maar ik heb wel leuke dingen gedaan dus ik kan jullie weer voorzien van leuke posts, zoals een post vol foto’s van het gala van mijn vriendinnen 🙂 Stay tuned!

Jasje: Vero Moda
Top: Pull&Bear
Boyfriend Jeans: ZARA
Espadrilles: ZARA
Riem: Primark
Tas: Versace via Spartoo schoenen

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “MAASTRICHT OUTFIT 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.