Life is pretty good

Life is pretty good ๐Ÿ™‚ Ik liep vorige week door het park in het herfstzonnetje en besefte me hoe fijn het leven is. Hoe erg ik het waardeer dat ik zoveel vrijheid heb in mijn leven. En hoe ik er nu ieder moment van moet genieten omdat dat ook zomaar weer over kan zijn. Ik heb afgelopen zomer de keuze gemaakt om minder te gaan werken en dat is voor nu een goede keuze geweest. Ik heb dan misschien wel wat minder inkomen dan voorheen, maar krijg daar vrije tijd voor terug en dat is me zoveel meer waard.

Ik heb op dag 12 en 14 van mijn opruimchallenge veel schoenen en kleding weggedaan en ik merk dan meteen weer dat ik juist veel meer verschillende outfits draag dan wanneer ik een volle kast heb. Dan is het zo vol dat ik geen zin heb om tussen alles te zoeken en trek ik maar uit gemak steeds dezelfde kleren aan. De challenge is nog niet klaar en ik ga nog een keer mijn kast doorspitten, maar deze heerlijke herfsttrui en broek gaan zeker blijven!

trui van Zaful / broek van Stradivarius (oude collectie) / schoenen van Primark

Foto’s door Samantha Bosdijk

17 thoughts on “Life is pretty good”

  1. Wat een leuke, positieve post. De fotoโ€™s zien er ook stralend uit. Ik vind de manier waarop je in het leven staat ook echt inspirerend. Chapeau dat je voor meer vrije tijd durft te kiezen!

  2. Ha Jenny!

    Wat een blije herfstfoto’s en ik herken mij goed in je verhaal. Ik start in november met een nieuwe baan en heb ook 40 uur per week werken ingeruild voor 36 uur werken (4 dagen x 9 uur) waardoor ik mezelf elke week een vrije dag geef. Ik kan niet wachten en het lijkt me zo heerlijk als je niet beter weet dan altijd 40 uur gewerkt te hebben. Lang leve de vrijheid, is mij inderdaad zoveel meer waard dan meer geld en niet de tijd hebben om het uit te geven.

  3. Erg leuke outfit vooral de trui qua kleur staat je erg goed! en soms is het ook goed om zo te kunnen genieten right? ik heb dat als de mensen nog moeten ontwaken en ik rustig door de straten loop, genietende van de rust, de natuur het leven.

  4. Ik vind je foto’s heel erg leuk! Vanaf 1 november heb ik gekozen om meer vrijheid. Voor mezelf (blog, ondernemer etc.), paar uurtjes per week vrijwilliger in de zorg en een flexibele baan ernaast die ik zelf kan invullen als backup. Geeft me zo’n fijn gevoel en ik kom ook van 40 uur werken. Hele stap maar nu al waard.

  5. Dit klinkt zo fijn! Heb je al eens een blogpost geschreven over hoe je besloten hebt minder te werken? Als in: ben je minder ‘side projects’ gaan doen of besteed je dingen uit of…? Lijkt mij wel heel leuk om te lezen! Als je het ook wil delen, uiteraard. ๐Ÿ™‚

  6. Ik volg je al zo lang Jennie, en vind het zo fijn om te zien hoe je weer straalt! Ik kan me erg “relaten” aan jou, ik werk ook als freelancer. In mijn omgeving zie ik hoe iedereen (ben een paar jaartjes ouder) begint met een familie oprichten of juist een carriere heeft met drukkededruk. Ik heb het in vlagen heel druk, soms wat minder, geen idee hoe mijn toekomst eruit ziet en single. Maar ik geniet van mijn vrijheid, als blije veganist die van de natuur houdt, probeer in de natuur te zijn, pluk de dag zoals hij komt en ben voel met een gelukkig, dankbaar en rijk mens. ๐Ÿ™‚ Blijf zo genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.