Let’s go for a rideFoto’s door Samantha Bosdijk

Of ik een dagje op pad wilde met een Mercedes-Benz auto? Natuurlijk wilde ik dat! De laatste tijd ga ik vaak samen met fotografe Samantha de deur uit om foto’s te maken voor mijn blog en Instagram. We doen dat eigenlijk altijd gewoon in Rotterdam, lekker dichtbij het kantoor dat we delen. Nu we de auto tot onze beschikking hadden, hadden we ineens héél veel meer mogelijkheden. Samantha en ik wilden voor onze shoots een keer richting het strand, dus gingen we met een auto vol kleding op een miniroadtrip. Onze longboards lagen ook achterin en hier kon je al zien dat we toffe foto’s hadden gemaakt toen ik tijdens een stop Samantha’s board testte. Verder hebben we nog met een prachtige jurk foto’s gemaakt die ik later met jullie zal delen!

De Mercedes-Benz die we voor die dag meekregen is een A-klasse. De witte versie, wat mijn favoriete kleur auto is! Het was zo’n 25 graden die dag dus we reden heerlijk richting het strand met het panoramadak open. Onze telefoons gingen meteen in de USB-oplader, de radio ging aan en we testten het ingebouwde scherm met navigatie die ons richting het strand leidde. Onderweg kwamen we erachter dat de auto allerlei handige features heeft, zoals lichten die automatisch aangaan in de tunnel. Kortom: we hebben een hele fijne en gezellige roadtrip gehad! Mocht je een proefrit willen maken in deze auto of een andere Mercedes-Benz, dan kun je er hier een aanvragen. En trouwens, die autosporen op de weg heb ik niet gemaakt 🙂

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met #mercedesbenz en #amsterdamfashionweek en is onderdeel van de #fashionabledrive campagne

15 thoughts on “Let’s go for a ride”

  1. Alweer prachtige foto’s! Echt van die foto’s die je op Tumblr ziet en dan wenst dat jij het was, haha. Zo’n zin om te roadtrippen nu!

  2. Ahh, wat een onwijs toffe foto’s weer! Ik weet niet of ik het goed interpreteer, maar je ziet er de laatste tijd gelukkiger uit op je foto’s dan voorheen, vind ik leuk om te zien! 🙂

    xx Alex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.