Kerstpakket winactie 1 t.w.v. €285

Daar is ‘ie dan: het eerste kerstpakket dat ik dit jaar weg ga geven! Zoals ieder jaar geef ik weer kerstpakketten weg met daarin producten van merken waar ik het afgelopen jaar mee heb samengewerkt, of gewoon producten die ik zelf heel leuk/fijn vind. Met de eerste sneeuw leek me dit een mooi moment om de pakketten online te zetten! ♡ Dit jaar heb ik twee kerstpakketten voor jullie samengesteld. Het andere pakket komt later vandaag online en je mag uiteraard meedoen met allebei de winacties.

Hoe maak je kans op dit pakket t.w.v. €285?
Heel simpel: door een reactie achter te laten onder deze blogpost!

Één reactie per persoon is voldoende, meerdere reacties achterlaten heeft geen invloed op je winkans – deelnemen kan als je in Nederland of België woont – vul je e-mailadres in in het daarvoor bestemde vakje zodat ik contact op kan nemen als je hebt gewonnen – de winnaar ontvangt op maandag 18 december een e-mail.

Fujifilm Instax Mini 9
Het eerste wat in het pakket zit is deze Fujifilm Instax Mini 9! Ik heb er zelf sinds een maand of twee zo eentje en ik heb er zoveel plezier van dat ik dacht: die moet sowieso in het pakket komen. Het is de ideale manier om je favoriete momenten vast te leggen.

Popcorn met proseccosmaak & handcrème van HEMA – mok van Blokker
Popcorn met proseccosmaak. Dat bestaat blijkbaar en is verkrijgbaar bij HEMA. Geweldig toch? Ze hebben daar nog meer aparte smaken die me heel lekker lijken. Een goede handcrème kan met dit koude weer natuurlijk niet missen en deze leuke mok van Blokker zit er ook bij voor al je theetjes en warme chocolademelk ♡

The orginal MakeUp Eraser & The Mini MakeUp Eraser
Hoe het precies kan dat dit product zo goed werkt is voor mij een groot geheim, maar ik weet wel dat ik er mega fan van ben. Wat het is? Een doek waarmee je heel makkelijk je make-up kan verwijderen. Het enige wat je hoeft te doen is de doek nat te maken en over je gezicht te halen. Twee keer vegen en je eyeliner en mascara zijn weg. Na een paar keer gebruiken kun je hem gewoon in de wasmachine doen en steeds weer blijven gebruiken. Dit is het beste beauty-product dat ik dit jaar ontdekt heb.

Beautyblender kerstbal & Invisibobble 
Hoe leuk is deze Beautyblender kerstbal? Heel leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen! Hij zit in een gouden kerstbal en er zit ook een mini Solid Cleanser bij om hem schoon te maken. Verder zitten er in het pakket twee doosjes met drie Invisibobble haarelastiekjes van de nieuwe kerstcollectie. De kleuren Meow & Ciao (metallic paars) en Tea Party Spark (roségoud) zitten erin. Deze haarelastiekjes staan erom bekend dat ze je haren niet beschadigen en niet zorgen voor hoofdpijn, maar wél stevig blijven zitten.

Opvouwbare hoelahoep van Robin Hoop
Een cadeautje dat ieder jaar terugkomt: een opvouwbare hoelahoep van Robin Hoop! De ideale manier om thuis een workout te doen. Muziekje aan en lekker gaan! Met het hoelahoepen train je meer dan je misschien in eerste instantie zou denken: je buik, rug, zij, bovenbenen én billen en het is ook nog eens goed voor je conditie. Iedere dag 10 minuutjes hoelahoepen is super goed voor je. Kom maar door met die platte buik 🙂 Mocht je dit pakket niet winnen maar er tóch eentje willen (of er eentje cadeau willen doen) dan heb ik een kortingscode voor je! Met de code JENNIEFROMTHEBLOG1 krijg je 10% korting t/m 31 december. De webshop vind je hier.

Het boek Spiegel van Cara Delevingne – kwastenset van H&M – ketting van Malaika Raiss
Wist je al dat topmodel Cara Delevingne onlangs een boek heeft uitgebracht? Het boek heet ‘Spiegel’ (en de Engelse versie ‘Mirror, Mirror’) en gaat over vier 16-jarigen die iets ontzettend spannends meemaken. Één van hen wordt op een dag bewusteloos in een sloot gevonden. De politie gaat uit van een mislukte zelfmoordpoging, maar is dat wel zo…? In het boek ga je erachter komen! Je vindt het boek (met super enthousiaste recensies) o.a. hier bij Bol.com. Verder zit in het pakket een make-up kwastenset van H&M en een gouden kettinkje van Malaika Raiss.

Heeeeel veel succes en alvast fijne feestdagen gewenst!

836 thoughts on “Kerstpakket winactie 1 t.w.v. €285”

  1. Hallo Jenny!
    Wat een geweldig pakket! ik werd enthousiast over een heleboel dingen! Vooral de Fujifilm instax camera lijkt me geweldig! ik hou van foto’s maken en dan heb je ze meteen 🙂 verder vind ik de hoelahoep ook super (vooral na al die kerstdiners heb ik het vast nodig 😛 ). Ik ben ook nieuwsgierig naar de makeup erasers.

  2. Oohh wat een super leuk pakket, love it! Alleen van die snoepjesroze polaroid camera werden mijn ogen al zo groot als schoteltjes! ??
    Ik doe ook dit jaar weer graag mee! 🙂

  3. Ik doe nog graag mee voor dit pakket! Had mij al ‘ingeschreven’ voor het tweede pakket, en had deze over het hoofd gezien. Hopelijk nog op tijd??

  4. Wat een prachtig pakket heb je dit jaar weer samengesteld. En net als elk jaar hoop ik heel erg dat ik dit jaar het pakket mag gaan winnen! De komende dagen flink duimen dan maar!
    Liefs Sam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.