Kerstpakket winactie 2!

Wat leuk om te zien dat er al zoveel reacties zijn op het kerstpakket van gisteren! Zullen we het record van 886 van vorig jaar gaan verbreken? Ik ben benieuwd. Ook vandaag heb ik zoals beloofd weer een nieuw kerstpakket met mooie spullen van merken waar ik zelf heel tevreden over ben. Wat er in pakket 2 zit zie je hieronder!

marcinbane_tanningspray
Marc Inbane gift set t.w.v. €50
Sinds een tijdje ben ik lichtelijk verslaafd aan de tanning spray van Marc Inbane. Een heel fijn product voor meiden die net als ik erg bleek zijn in de winter en graag toch een subtiel tintje willen. Even twee seconden sprayen en je hebt meteen een mooi kleurtje! In het pakket vind je een giftset met daarin de full size Marc Inbane tanning spray en een handschoen. Ik schreef eerder over de Marc Inbane tanning spray, hoe ik hem precies gebruik en wat voor resultaat het bij mij geeft. Dat artikel kun je hier vinden. Een mooi en handig cadeautje voor de feestdagen πŸ™‚

rocknruddle1
rocknruddle2
Rock & Ruddle haarbostel t.w.v. €44,75
De Rock&Ruddle haarborstels. Wie kent ze niet? Het zijn niet alleen fijne borstels van hoge kwaliteit maar ze zijn ook nog eens leuk om te zien. En de borstel die in dit pakket zit is wel heel speciaal. Er zijn namelijk maar 350 borstels in de hele wereld met precies deze tekening er op. Deze tekening is speciaal voor Cosmo Hairstyling gemaakt. Lekker meisjesachtig, echt een mooi item voor op je beautytafel. Ook bij dit item ben ik weer jaloers op degene die hem gaat krijgen!

kikkerland_leesplank
Kikkerland leesplank t.w.v. €17,95
In de winter zitten we volgens mij allemaal wel wat vaker op de bank dan tijdens andere seizoenen. Deze leesplank van Kikkerland is ideaal voor een avondje op de bank. Op de onderkant zit een licht kussen wat zich aanpast naar de vorm van je benen. Je kunt een boek of wat te eten/drinken op de plank leggen en de zwarte gleuf die je ziet dient als iPad-houder. Handig!

kikkerland_lippenbalsem
Kikkerland lippenbalsem t.w.v. €10,95 (set van 3)
Ik heb voor de kerstpakketten drie hele schattige lippenbalsems gekregen van Kikkerland. In elk pakket zit een ander diertje. In dit pakket vind je een egeltje. Je kunt hem aan de onderkant open maken en daar vind je dan de lippenbalsem.

newlook_sjaal
New Look sjaal t.w.v. €12
Deze geruite sjaal heb ik een tijdje terug cadeau gekregen van New Look en ik was er zo enthousiast over datΒ ik er nog eentje extra heb gekregen om in dit pakket te stoppen. Hij is best breed dus bij mij functioneert hij niet alleen als sjaal, maar af en toe ook als dekentje of omslagdoek. De donkerblauwe en donkerrode kleur zijn twee kleuren die je deze winter veel in de winkels ziet, dus je kunt hem fijn gaan matchen! De sjaal is hier in de New Look webshop te vinden.

kerstpakket1d
Chocoladefondueset t.w.v. €6,99
Wat is een Jennie from the Blog kerstpakket zonder chocoladefondueset? Deze moest er natuurlijk weer in en hij zit dit jaar in alle drie de pakketten. Perfect voor een gezellige (kerst)avond met vriendinnen, maar ook je redder in nood bij liefdesverdriet.

kerstpakket2
Winnen?
Wil jij kans maken op dit pakket? Dan hoef je alleen maar even een reactie achter te laten onder deze post. Vergeet je niet je e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje? Voor een extra kans kun je mijn Facebook-pagina liken. Vermeld het even in je reactie als je dit gedaan hebt!

Ik wens je alvast veel succes en vergeet niet dat er nog twee pakketten te winnen zijn! De winnaars van de drie pakketten worden op zondag 21 december bekendgemaakt zodat de pakketten nog voor kerst bij de winnaars binnen zijn. Deelname is open voor iedereen die in Nederland, BelgiΓ« en Duitsland woont!

Hier vind je de winactie van kerstpakket 1.
Hier vind je de winactie van kerstpakket 3.

1.058 thoughts on “Kerstpakket winactie 2!”

 1. Ik zou heel graag deelnemen aan je wedstrijd. Er vallen fantastische prijzen te winnen!

  Ik volg je al een hele tijd op Facebook en Instagram.

  Prettige feesten en vele groetjes!
  Lieza xx

 2. Wat een super gaaf pakket!
  Ik ben ‘vampier bleek’ en zou graag een gezond kleurtje willen. Ook spreekt de borstel en de andere mooie spullen mij erg aan.

 3. Ik doe mee!! Ookal ben ik meestal niet echt van de winactie, ik denk altijd dat de kans is dat ik win heel klein is (en ik ben gewoon een beetje lui). Maar toen ik deze winactie zag moest ik toch even kijken, en ja hoor op de eerste winactie al meer dan 1000 reacties… Ik scrolde verder naar de tweede (deze dus) en ik moest meteen denken aan m’n beste vriendin. We kijken altijd series op de iPad en hebben altijd issues met hoe de iPad ligt. We zijn dol op chocola, maar hebben nog nooit gechocoladefondued. (als dat een woord is).. Wij gaan ook samen in de voorjaarsvakantie skiΓ«n en ik heb nog geen leuke sjaal. Dus ik vond het wel de moeite waard om wat te reageren.
  Verder wil ik je nog even zeggen dat je me echt heel erg geΓ―nspireerd hebt door zo veel te sporten en af te vallen!! echt respect! Ik kijk uit naar morgen πŸ™‚

 4. Hoi!
  Ik vind dit pakket echt geweldig! Voor de sjaal vind ik helemaal geweldig en de tanning spray kan nooit kwaad met mijn sneeuwwitte huidje. Ik zou graag dit pakket onder de kerstboom vandaan willen halen, aangezien het het enige cadeau deze kerst zal zijn. Ik ga namelijk vanaf 1 januari op kamers en op je zelf gaan deed zowel het portemonneetje van mijzelf als die van mijn ouders niet zo goed..

  Ik volg je trouwens al heel lang via Facebook, dus heb je pagina al een hele tijd terug geliked!

  Xx

 5. Hey Jennie!
  Wauw dit pakket is echt weer zalig, lijkt me super om te winnen en een ideaal kerstmiscadeautje!
  Vooral de tanningspray komt goed van pas aangezien ik zonder altijd heel bleek ben in de winter maar ook de lippenbalsem vind ik supersuper schattig (past echt goed bij mij! πŸ˜€ ) en deze sjaal van new look vind ik ook echt prachtig!
  Ik volg je blog al een tijdje en vind hem echt GEWELDIG, ZALIG, SUPER, IDEALE ONTSPANNING EN VOORAL EEN BRON VAN ZEER GOEDE MODE/BEAUTY TIPS!! en ik heb je dus ook geliked op facebook!
  Liefs Gitte
  πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 6. Hoi Jennie, wat een mooi pakket!
  Vooral de borstel en de sjaal zijn favoriet bij mij, dus ik doe heel graag mee!
  Je facebookpagina had ik al geliked!! x

 7. Wow, superleuke winactie! Ik heb nog nooit iets gewonnen dus ik doe heel graag mee! En natuurlijk heb ik ook je leuke facebookpagina geliked!

 8. Deze winactie is gewoon fantastisch ! Mooie sjaal & hoe cool is het wel niet om een borstel te hebben waarvan er maar 350 in de wereld zijn !? :O leesplankjes lijkt erg handig!

 9. Ik ben zooo blij dat ik er op de valreep via instagram nog achterkwam dat je deze geweldige winactie houdt, dit had ik absoluut niet willen missen! Ik doe mee!! πŸ™‚

 10. Echt een super gaaf pakket!! Zag het al voorbij komen op Facebook, leuk! Ik zou het pakket als verrassing onder de kerstboom zetten voor mijn zusje en moeder; zij hebben afgelopen jaar een heel zwaar jaar gehad en ik zou graag iets positiefs voor ze willen doen om het jaar leuk af te sluiten. Een dergelijk kerstpakket zal een erg leuk pakket zijn πŸ™‚
  Xxx Michelle

 11. Ik lees deze artikelen, denk: ooooh leuk! En vergeet vervolgens te reageren.. Thanks voor je reminder :), ik doe graag mee! Heb bovendien ook je FB geliked

 12. Ik doe heel graag mee! Ik vind pakket 1 en 2 allebei super gaaf. Ik ben gek op Mark Inbane en de sjaal vind ik super leuk. Ook ben ik al een tijdje aan het sparen voor een goede stijltang! Het zou een super eind van 2014 zijn als ik zo’n leuk pakket zou winnen. Ik volg je nu al een tijdje via Facebook en lees met veel plezier je updates, dat blijf ik ook in 2015 zeker doen. Fijne feestdagen alvast en hopelijk krijg je zelf ook nog leuke cadeautjes met kerst! Liefs

 13. De tanning spray! en de sjaal! Jeej! πŸ™‚
  Ik doe graag mee met deze winactie!
  Ik like je facebookpagina al lang πŸ˜‰
  Fijne kerst alvast Jennie!

  Liefs,
  Eline

 14. Oeeei wat een toffe winactie is dit! Ik reageer eigenlijk niet zo vaak besef ik me nu, maar wilde nu toch wel een gokje wagen voor die onwijs gave sjaal en mooie bronzer set! <3

 15. Nog even op de valreep!! Ik zou heeeel graag kans maken op pakket 2! Dan zou ik lekker chocoladefonduen met kerst, kan ik warm ingepakt de koude winter trotseren met die leuke sjaal en kan ik mijn witte melkflessenbenen eens een kleurtje geven! En wat is die lippenbalsem cute! Kortom, ik doe heel erg graag mee voor pakket 2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.