Juni 2021 in foto’s

Iedere eerste dag van de nieuwe maand deel ik een fotodagboek van hoe de afgelopen maand is geweest. Klik verder om mee te lezen!

Begin deze maand zag ik Kim eindelijk weer! Door de pandemie en doordat mijn huisje een lange tijd overhoop lag van het klussen was het alweer even geleden. Ze kwam gezellig logeren samen met haar hond Jara. We gingen wandelen, lekker eten en in de hottub.

Wat hadden we heerlijk warme dagen in juni! In mijn huisje blijft het lekker koel op warme dagen, dat is erg fijn. Sowieso is het buiten ook wat minder warm hier door alle bomen. Je merkt echt een verschil zodra je het bos uit loopt. De hottub heb ik een paar dagen gebruikt als cooltub 🙂 Dus gewoon water erin en hem dan niet verwarmen. Echt een topding is het!

Ik heb de afgelopen maand heeel wat ritjes naar de groothandel gemaakt. Zoals je in mijn post van gisteren kon lezen heb ik ervoor gekozen te stoppen met mijn rol als influencer om me volledig te focussen op mijn webshop vegancadeaupakketten.nl. De shop is nu een maand open en in het begin is het natuurlijk super lastig om in te schatten hoeveel voorraad je nodig hebt. Ik had van alles kleine hoeveelheden gekocht dus ging soms snel extra bijkopen. En door de eerste verkopen had ik ook weer budget om op jacht te gaan naar nieuwe spulletjes voor in het assortiment.

Zo voegde ik vegan nougat toe aan het assortiment en heb ik nu ook babyspulletjes. Ik ben super trots op wat ik de afgelopen maand al allemaal aan verbeteringen en uitbreidingen heb kunnen doorvoeren ❤️

Daan en Julia kwamen logeren! We gingen naar een pluktuin hier in de buurt en dat was ontzettend leuk. Ik had de dag ervoor een boek van ze gekregen genaamd ‘Floriografie’ over welke bloemen er zoal zijn en wat voor betekenis ze hebben. Zo weet je bij welke gelegenheid je welke bloemen kan geven. Dat was dus toevallig, en het boekje kon meteen mee naar de pluktuin. We gingen naar huis met een mooie bos!

Er was ook een natuurzwemvijver bij de pluktuin dus ik denk dat ik nog eens terugga in de zomer om daar een middag door te brengen. Verder speelden we veel Regenwormen. Mijn nieuwe verslaving na Beverbende.

Een lekker zomers ontbijt! En deze boomklever was tegen mijn raam aan gevlogen, zo zielig. Terwijl hij zat bij te komen zag ik dat er een kat op ‘m aan het azen was, dus heb ik een tijdje bij hem gezeten en hem later op een veilig plekje gezet.

En toen gingen we van hele warme dagen naar ineens weer herfstachtig weer… dus ik ging lekker in bad met de kaarsjes aan en de regen die op het dak tikte. Ik kon voor lunch eindelijk weer mijn lievelingsbroodje van vroeger maken, maar dan in vegan variant. Albert Heijn heeft nu namelijk ook vegan eiersalade! Het is een Italiaanse bol met eiersalade, ham, kaas, ijsbergsla, tomaat en komkommer. Wat was het fijn om dat weer eens te kunnen eten.

Afgelopen weekend waren Cody en ik bij Merel en Ruud op bezoek. Zij hebben al een tijdje een voedselbos en grote moestuin, maar nu hebben ze ook een pluktuin die open is voor bezoek. Ze zitten in Heeswijk-Dinther en het heet pluktuin Eufloria.

Ik kreeg van Ruud een stekje van dit eetbare klavertje vier mee. De Oxalis tetraphylla. Super lekker in salades! Ruud maakte bonenburgers voor ons met frietjes uit de oven en we speelden nog een potje Beverbende.

Daarna begon het te onweren en was Cody bang. Tos was er om ‘m te beschermen, te schattig ❤️ De dag erna was wat minder leuk. Cody bleef maar aan zijn oor krabben en met zijn koppie schudden en aangezien ik al twee grasaren uit Cody’s baard had gevist, had ik het vermoeden dat er ook eentje in zijn oor zat. Ik kon het niet zien omdat zijn oor een scherpe bocht maakt. Dus maandag toch maar meteen even naar de dierenarts. Het is goed dat we gegaan zijn, want er zat inderdaad een grasaar diep in zijn oor. Dat zijn echt gemene dingen die maar verder door blijven klimmen in het lichaam en grote schade kunnen aanrichten. Omdat de grasaar al zo diep zat moest Cody onder narcose. Ik janken omdat ik dat nog nooit meegemaakt had 😄❤️ De grasaar kon eruit gehaald worden en de rest van de dag lag Cody helemaal suf in zijn mandje. De dag erna was hij gelukkig weer helemaal de oude.

Liefs en een hele fijne juli gewenst!

De reacties op mijn blog staan uit omdat ik gestopt ben als influencer en me volledig wil focussen op mijn nieuwe werk. Ik post nog een aantal keer ‘Mijn maand in foto’s’ om het fijn af te sluiten. Bedankt voor alle support de afgelopen jaren ❤️ Heel veel liefs.