Ik heb Pinterest! Wat is die van jou?

Lekker laat: ik heb Pinterest ontdekt. Zondag maakte ik Pinterest aan en nu ben ik lichtelijk verslaafd. Ik blijf maar doorklikken en pinnen en nu ik helemaal door heb hoe het werkt ben ik op zoek naar leuke boards om te volgen. Dus kom maar door met jullie profielen! Laat gerust je Pinterest-username achter in de reacties, dan ga ik zeker even kijken en wat leuke boards volgen. Ik heb mijn eerste boards aangemaakt en die ga ik de komende weken helemaal vol pinnen. Mijn Pinterest is te vinden onder jfromtheblog.

En mocht je nog geen Pinterest-account hebben: zeker eens proberen. Behalve als je midden in je tentamens zit trouwens. Want dan ga je waarschijnlijk niet meer aan leren toe komen.

jenniefromtheblog_pinterest1 jenniefromtheblog_pinterest2 jenniefromtheblog_pinterest3 jenniefromtheblog_pinterest4 jenniefromtheblog_pinterest5 jenniefromtheblog_pinterest6
Ja, ik verzamel foto’s van mooie billen.

52 thoughts on “Ik heb Pinterest! Wat is die van jou?”

 1. Haha, leuk dat jij Pinterest ook ontdekt hebt! Ik heb nu een halfjaar Pinterest denk ik, en ik vind het echt een supersite om inspiratie vanaf te halen, maar ook om anderen te inspireren. Mijn account is: Anniek Andringa Tot snel!

 2. Ik had je al eens gezocht omdat ik de bunny slippers wou pinnen, ik heb ze dan maar zelf gezocht 🙂 maar nu kan ik via Pinterest ook op de hoogte blijven, super!
  Mijne is: evadeclercq !

 3. Ik kijk er weleens op, voor inspiratie, maar verder doe ik er eigenlijk niets mee. Ik heb ook geen eigen account.
  Wel zag ik een keer op het dashboard van wordpress pinterest staan, bleek iemand mijn foto daarop gezet te hebben oid? Ach, ik zie het maar als een compliment!

 4. Om die laatste ”Ja, ik verzamel foto’s van mooie billen.” moest ik heel hard lachen! Zo droog, haha. Ik heb veel gehoord over Pinterest, maar begreep het niet echt. Misschien toch maar eens een account aanmaken.

 5. Zo! Je hebt een nieuwe volger! 😉

  Ik heb tijden geleden alweer (misschien 1 of 2 jaar terug) al ‘n Pinterest-account aangemaakt gehad. Toentertijd snapte ik er nog niet heel veel van, er was in Nederland nog niet heel veel te pinnen en te volgen, volgens mij. Maar van ‘n paar maanden terug heb ik Pinterest toch weer herontdekt… en echt, het is nu veel leuker! 🙂 Op de meeste Nederlandse websites kun je de afbeeldingen nu standaard pinnen. Top dus! Nu neem ik meestal 1x per week even ‘n momentje voor mezelf om uitgebreid te gaan pinnen! Heerlijk! 🙂

  Dit is de link naar mijn Pinterest:
  http://www.pinterest.com/sandrahpw/

  Neem eens een kijkje als je wil..
  Is het iets? Interessant? Mooi? Leuk? Gaaf? Volgen mag altijd! 😉

 6. Ik hou echt enorm van Pinterest! Ik kan er uren en uren op zitten en alles pinnen haha. Ik pin vooral foodies, maar ook hele mooie foto’s van de wereld en kleding en beauty <3 Mijn account is wolfje944

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.