It’s my birthdayyy, 22!

Verjaardag 22h

Verjaardag 22f

Verjaardag 22g

Vandaag ben ik 22 geworden! En dat terwijl ik er nog niet eens aan gewend was om te zeggen dat ik 21 was.. Heel cliché: het gaat snel. Ik sprak laatst nog met mama over leeftijden en wat nu de leukste periode uit je leven is. We waren het er beiden over eens dat we ons sinds ons 20e fijn voelen. Herkennen jullie dat? Toen ik tiener was was ik vaak zo onzeker en hield ik me veel bezig met wat anderen van me zouden vinden. Sinds ik dat los heb kunnen laten en me zeker over mezelf voel heb ik zoveel meer plezier in de dingen die ik doe. Een heel fijn gevoel is dat.

Wat me dit jaar allemaal te wachten staat? Geen idee. Ik denk dat dit het meest onvoorspelbare jaar in mijn leven tot nu toe gaat worden. Ik ga afstuderen en weet nog niet waar ik daarna terecht ga komen. Ga ik voor een baas werken of zet ik wat nieuws op voor mezelf? Ik ga langzaamaan verder met mijn zoektocht naar een nieuwe woning en hoop dit jaar een aantal mooie reizen te maken. Het eerste wat ik ga doen op mijn 22e is zo’n lekkere cupcake eten, want die heb ik al sinds gisteren in huis staan voor de foto’s. Vanmiddag met mama de stad in en vanavond komen mijn zussen ook zodat we gezellig wat kunnen gaan eten <3

76 thoughts on “It’s my birthdayyy, 22!”

  1. Hi Jennie, leuk dat je weer voor kerstman(vrouw) speelt dit jaar! Je hebt weer een super gave box samen gesteld, waar ik geen nee tegen zou zeggen. Ik doe daarom graag mee aan de actie! Liefs Faya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.