INSTADIARY NUMMER 7

1. Tijdens het inpakken van mijn koffer: deze Modemusthaves tas en Oysho bikini gaan mee naar het strand! 2. Ik krijg een enorm groot pakket binnen en liet jullie mee raden wat er in zat. De reacties waren erg leuk en grappig om te lezen. 3. Er zat een longboard in het pakket! 🙂 4. Voordat ik mijn eigen longboard kreeg had ik al even geoefend op het board van mijn zus. 5. Ik vond deze mooie ketting van Jcrew en ging samen met jullie op zoek naar mooie lookalikes. 6. Deze is nog van een hele tijd terug toen ik mijn laatste week school had; Rosalie en ik hadden nogal last van uitstelgedrag en doken met onze opblaaskrokodil de zee in 🙂

1. Mijn zus en ik hebben inmiddels al aardig wat kilometers afgelegd op onze longboards. Laatst kwamen we in een enorme regenbui terecht en toen moesten we schuilen. Mama heeft ons uiteindelijk opgehaald met de auto! 2. Chocoladefondue-avondje met de huisgenootjes in Rotterdam. 3. Ik kreeg een super groot pakket van Demakup vol wattenschijfjes en reinigingsdoekjes. Ik kan weer een hele tijd vooruit! 4. Met Puck bij de Kralingse Plas op een warme zomerdag. 5. Mijn hondje Sjef was drie weken op vakantie geweest dus ik kon niet wachten om hem weer te zien! 6. Longboarden bij zonsondergang met mijn zus 🙂


1. Raar doen met mijn zus tijdens het testen van een krultang. 2. Dit vind ik fijn in de zomer: in een koele kamer lekker op bed bloggen met natuurlijk watermeloen er bij! 3. Ik gaf een barbecue feest voor mijn vrienden en tijdens het feest nam ik mijn eerste YouTube video op. 4. Dit blijft mijn favoriete ‘studentenmaal’: poffertjes met roomboter, poedersuiker en aardbeien. Ik eet het best vaak 🙂 5. Na mijn afspraak bij Sanoma kwam ik thuis met een hele hoop tijdschriften en toen vond ik bij de post ook nog eens chocolade. Het leek wel sinterklaas die dag! 6. Heerlijke cupcakes en cakepops bij Ten to Three Bakery!


1. Ik ging naar het concert van All Time Low. Ik was toen ik 14 of 15 was altijd fan van All Time Low maar ik heb toen nooit de kans gehad om naar een concert van ze te gaan. Een tijdje terug kwamen ze naar Nederland en toen moest ik wel gaan! 2. Hamburger-vreetfestijn met vriendinnen. 3. Lunch met croissantjes, fruit en mijn favoriete tijdschriften. 4. Je hebt enorm veel eten voorbij zien komen en om het allemaal een beetje in balans te houden heb ik natuurlijk ook wat beweging gehad. Op mijn roze nike freeruns! 5. En daarna weer lekker verder eten.. 🙂 Spareribs met frietjes en als nagerecht een chocoparade (choco mousse, slagroom, brownie, vanille ijs). 6. Met vriendinnen lekker relaxen aan een strandje tijdens de aller warmste dag van deze zomer!

 Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.