Instadiary / My life in pictures deel 8

Het is weer tijd voor een Instadiary / My life in pictures-post! Ik heb weer een hele hoop meegemaakt en natuurlijk alles voor jullie vastgelegd. Kijk je mee naar wat ik allemaal gedaan heb de afgelopen weken?


1. Ik ging met mijn moeder, stiefvader en hond Sjef naar het strand bij Monster. Hij vond het heerlijk en hij heeft lekker in de zee gespeeld. Hij vond het zo leuk dat hij niet meer naar huis wilde. Dat kun je wel zien aan z’n koppie op de terugweg in de auto! 2. Mijn huisgenootje Samantha had zelf cake gebakken dus dat aten we ‘s avonds als toetje, met slagroom en versieringen. 3. Ik met m’n longboard! Hier krijgen jullie later meer over te horen/lezen/zien. 4. Ik verhuisde naar een andere kamer in hetzelfde huis. Zo zag het er uit toen alleen mijn bed er nog in stond, lekker groot en leeg. 5. Lotte en  Rosalie kwamen helpen met verhuizen en na al het sjouwen hadden we milkshakes verdiend! 6. De eerste herfstdag van het jaar.. lekker met mijn konijnensloffen, dikke trainingsbroek en een wollen trui maar wat eten koken.1. Ik ging naar het River Island event waar allemaal lekkere dingen te vinden waren! 2. Ieder jaar is in Rotterdam de pleinbioscoop en ik vind het zo leuk! Er staat een groot bioscoopscherm in de open lucht op het plein bij Museumpark en je kunt daar een klapstoeltje huren of zelf een stoel meenemen om vervolgens naar de film te kijken. Het duurt meestal 10 dagen en iedere avond is er een ander soort film zodat er voor iedereen wat wils is. 3. Mijn landkaart waar ik nog steeds zo gek op ben. Hij kostte me maar 15 euro en het geeft echt een leuke toevoeging aan mijn studentenkamer. 4. Outfitfoto’s maken met Kim! 5. Ik vind het echt fijn om rustig wakker te worden. Ontbijt op bed, cornflakes, aardbeien en m’n laptop om even wat mails en de laatste nieuwtjes te checken. 6. De introweek van de Hogeschool Rotterdam was dit jaar echt ontzettend leuk. De Laurenskerk in Rotterdam was omgetoverd tot feestzaal.

1. Ik ging een weekendje op bezoek bij mijn zus in Berlijn. Het was heel erg leuk maar wel vermoeiend! 2. Dit was het uitzicht vanaf onze hotelkamer, zo mooi.. 3. Mijn zus is van jongs af aan al gek op hamsters en het was grappig om te zien dat ze nu weer een hamstertje heeft! Doom heet ‘ ie 🙂 4. En mijn Kelloggs-project is van start gegaan! Zoals je kon lezen op mijn blog ga ik drie maanden lang gezond doen in samenwerking met Kelloggs. Ik ben dus hard op zoek naar lekkere en gezonde tussendoortjes. Een daarvan is dit: yoghurt, banaan en honing. 5. Een dag na de start van het Kelloggs-project had ik al een etentje op de planning staan.. begint goed! Maar ik heb me goed ingehouden. En even een eervolle vermelding voor Marian, het meisje rechts op de foto: zij was de eerste die mij ooit herkende van mijn blog! Vorig jaar bij de intro van de hogeschool kwam ze naar me toe met de vraag: “hee, jij hebt toch een blog?” en dat vond ik toen helemaal geweldig. Nu, een jaar later, zaten we tegenover elkaar tapas te eten en te lachen om de leuke herinnering. 6. Luie zondagen met Sjefke, ik hou er van!

1. Ziekjes op de bank.. Ik fietste na een avondje fanatiek sporten door de regen en dat heeft geen goede afloop gehad helaas! 2. Lekker in bad met mijn o-zo geweldige uitvinding: een strijkplank met laptop en kaarsjes. Een half jaartje geleden ontdekte ik dit slimme idee en ik heb het sindsdien al best vaak gebruikt. 3. Ik vond oude foto’s van mij en mijn zussen en nichtjes, zo grappig om terug te zien. Zie jij welke van de vijf ik ben?

Volg je mij al op Instagram? Zo niet: ik ben te vinden als @jenniefromtheblog !

41 thoughts on “Instadiary / My life in pictures deel 8”

  1. designed above all else to be functional. Made of hard-wearing nylon, these jackets come with a removable down-padded lining and a fur-trimmed hood. The collar fastens with a hook used in parachuting. On the front lies a large, zippable multi-cargo pocket containing a further three pockets designed for carrying accessories, such as ipods, GPS devices, mobile phones, etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.