Ik verkoop 70 procent van mijn kleding!

De afgelopen jaren heb ik heel veel kleding, tassen en schoenen verzameld. Zo veel dat ik niet meer weet wat ik er mee moet. Daarom heb ik besloten om zo ongeveer 70 procent van mijn kleding, tassen en schoenen te verkopen. Ik heb alle items die ik écht wil houden geselecteerd en de rest gaat allemaal weg. Zo kan ik even helemaal opnieuw beginnen! Voortaan wil ik alleen nog items kopen die ik echt mooi vind en waarvan ik zeker weet dat ik ze veel ga dragen. Even niet meer super veel inslaan bij Primark dus (tenzij ik daar heel veel leuke dingen zie), maar goed nadenken over ieder item.

Gisteren heb ik de eerste items op Marktplaats gezet en het gaat echt als een speer! In een kwartier tijd had ik 200 e-mails in mijn mailbox. Ik wil je daarom vragen om op de advertenties mee te bieden en zo weinig mogelijk te mailen met bedragen. Zo kan ik het allemaal wat beter bijhouden 🙂 Dit is de link naar mijn Marktplaats:

http://bit.ly/marktplaatsjennie

Door de drukte van gisteren is veel al verkocht of gereserveerd, maar ik heb nog véél meer items. Ik blijf de komende weken aanvullen dus houd het zeker in de gaten. Iedere keer als ik heb aangevuld deel ik het op Twitter, dus wil je op de hoogte gehouden worden, zorg dan dat je me volgt op @jfromtheblog!

Alle verkoop gaat via Marktplaats, dus op biedingen via mijn blogmail of biedingen in reacties hieronder reageer ik niet. Anders kan ik het niet overzichtelijk houden 🙂44 thoughts on “Ik verkoop 70 procent van mijn kleding!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.