Ik ga met de trein en ik neem mee…

Naar een afspraak in Amsterdam, naar mijn ouders in Eindhoven of even langs bij iets of iemand ergens anders in het land: ik breng wekelijks veel uren door in de trein. Maar wat doe ik dan en wat neem ik allemaal mee? Dat laat ik je in dit artikel zien!


Dit is alles wat ik meestal meeneem!


Deze make-up gaat standaard mee. Ik gebruik een lippaint en lipgloss over elkaar heen (ik heb nog steeds geen goede perfecte kleur lippenstift gevonden) en verder een concealer om af en toe wat plekjes bij te werken en mijn blush van Gosh. Dit breng ik gewoon snel een beetje met mijn vinger aan en mijn telefoon gebruik ik daarbij als spiegel. Dit zijn echt de items die ik altijd bij me heb zodat ik het even snel wat bij kan werken. ‘s Ochtends heb ik natuurlijk gewoon thuis al mijn make-up gedaan 🙂


Mijn iPad gaat meestal want daar kan ik op bloggen, e-mails beantwoorden en ideeën opschrijven. Soms laat ik hem ook lekker thuis hoor, als ik even lekker rustig wat wil lezen in de trein. De thermosbeker gaat sinds kort ook standaard mee! Daar doe ik dan thee in. Heel soms, wanneer ik daar meer zin in heb, vervang ik de thermosbeker voor een flesje water.


Ik neem eigenlijk bijna nooit mijn iPod mee omdat ik alle liedjes die er op staan al zo’n duizend keer gehoord heb in de sportschool. Tijd om eens wat nieuwe muziek er op te zetten! Daarom neem ik eigenlijk altijd een tijdschrift mee. Mijn agenda zit ook standaard in mijn tas. Een digitale agenda bijhouden werkt voor mij niet zo dus ik doe het nog lekker allemaal op papier!


En niet te vergeten: mijn telefoon. Als ik niet lang hoef te treinen gaat er een leuk hoesje omheen en anders de Mophie, zodat ik mijn iPhone op tijd weer kan opladen.

En jij? 🙂 Jij gaat met de trein en je neemt mee…

47 thoughts on “Ik ga met de trein en ik neem mee…”

  1. nadat ik al heel vaak vertraging gehad heb en zelf een keer 3 uur in een hete zomertrein heb stilgestaan, ga ik nooit meer met de trein zelfs al is het station naast de deur. (ook best erg) maar dat boemelen is wel heerlijk om te slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.