Ik ben een Fashionista’s Angel!

De afgelopen weken zag je al een paar keer op mijn blog en op mijn Instagram-account voorbijkomen dat ik op de redactie van Fashionista magazine was. We gingen met een aantal meiden vergaderen en brainstormen en vandaag kan ik eindelijk vertellen waarom: ik ben een van de Fashionista’s Angels! Oh, en laten we vooral niet lachen om mijn tekenkunsten. De vleugels groeien uit mijn rechter schouder en binnen de lijntjes kleuren kan ik blijkbaar niet. Het gaat om het idee zullen we maar zeggen ๐Ÿ˜€

Van mijn vierde tot mijn tiende droomde ik er altijd van omย “kassajuffrouw”ย te worden maar rond mijn tienerjaren veranderde dat al snel in “iets met tijdschriften”. En nu, op mijn 20e is het zover: ik werk voor Fashionista magazine. Niet voor het echte papieren tijdschrift weliswaar, maar dit is even gaaf. Een droom die uitkomt dus!

angels
Hierboven zie je ons, de 8 Angels die de website van Fashionista hebben overgenomen. Martje, Anouk, Xenia, Femke, Mimi, Myrthe, Graciรฉla en ik gaan vanaf nu zorgen voor heel veel leuke artikelen en video’s over mode, beauty en lifestyle. Mimi houdt je dagelijks op de hoogte van nieuws rondom de celebs, trends en andere nieuwtjes. De andere 6 angels en ik schrijven over beautyreviews, DIY’s, hairtutorials, foodtips, stylingtips, evenementen en nog veel meer. En dat is nog niet alles: binnenkort komen de eerste video’s online waarin we onder andere challenges uitvoeren, celebs interviewen, jongens op straat vragen stellen over beauty en nog veel meer. Van mij zullen er twee artikelen per week online komen.ย Ik beloof je dat het super leuk wordt allemaal! Over twee weekjes onderga ik een nieuwe soort behandeling die sinds kort in Nederland is en daar is het camerateam van Fashionista bijvoorbeeld ook bij aanwezig. Ik kan nu al niet wachten tot de video online staat. Jij ook niet? Volg Fashionista dan nu op Bloglovin zodat je op de hoogte wordt gehouden van alle updates!

Schermafbeelding 2014-03-14 om 16.36.15
Sinds deze week zijn we live en er zijn inmiddels al een heleboel leuke artikelen online gekomen. Mijn debuut was gisteren! Toen stond ik met mijn gezicht vol geprakte avocado groot bovenaan op de pagina. Dat artikel kun je hier lezen.

Schermafbeelding 2014-03-14 om 16.38.12
En een paar uur later kwam mijn tweede artikel van deze week online over een winactie waarbij je een shopping trip naar New York kunt winnen! Hier kun je daar meer over lezen.

Meer artikelen en meer video’s van mij dus de komende tijd! Ik zal jullie op de hoogte houden wanneer mijn eerste video online staat ๐Ÿ™‚

40 thoughts on “Ik ben een Fashionista’s Angel!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.