I’D LOVE TO GET YOUR OPINION

Jennie From The Blog in Dutch, with English summary
  
pollcode.com free polls
Ik ben sinds een tijdje erover aan het denken om mijn blog voortaan in het Nederlands te schrijven met een Engelse samenvatting er onder. Ik denk namelijk dat ik leuker en persoonlijker kan schrijven wanneer ik het in het Nederlands doe. Bovendien komt het grootste deel van mijn bezoekers uit Nederland en de meeste comments die geplaatst worden zijn ook van Nederlanders. Ik heb ook het gevoel dat veel mensen niet eens in de gaten hebben dat ik Nederlands ben en dat buitenlandse bezoekers eigenlijk voornamelijk naar de foto’s kijken en niet naar de tekst. Het idee is dus dat ik voortaan in het Nederlands schrijf en dat ik dan een samenvatting in het Engels er bij zet. Natuurlijk kunnen de buitenlandse bezoekers dan ook gebruik maken van de Google Translator! Ik ben erg benieuwd naar wat jullie van dit idee vinden en jullie zouden me enorm helpen door even op de poll te stemmen! Ja of nee? Ik zou het ook erg fijn vinden als je je keuze zou willen onderbouwen in een comment 🙂 Alvast super bedankt!

Lately i have been thinking about some changes concerning my blog and now I’m having a hard time  making a decision. I’d really like to hear what you think about me blogging in Dutch, with an English summary underneath. I feel like i can express myself better when I’m writing in Dutch and most of the comments i’m getting are also in Dutch. Of course, when I decide to do it, I will provide the foreign readers with an automatic translator! I’d really like to hear your opinion about this idea so i’d really appreciate it if you could vote on the poll and maybe tell me more about your opinion in the comments. Let me know! Thanks 🙂

One thought on “I’D LOVE TO GET YOUR OPINION”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.