HUNKEMÖLLER EVENT: ONTDEK JE PERFECTE BH

  Je eerste bh kopen, is dat een van die momenten in je leven die je nooit meer hoort te vergeten? Ik kan zelf namelijk niet meer herinneren wanneer dat was en hoe dat ging. Wat ik wel weet is dat er ergens tijdens dat moment iets behoorlijk fout is gegaan! Vrijdag ging ik naar het Hunkemöller event en daar kwam ik erachter dat ik al jaren de verkeerde maat draag. Maar ik ben ‘gelukkig’ niet de enige: ongeveer 80% van de vrouwen draagt namelijk de verkeerde maat. Kijk je mee naar hoe ik het evenement en het meten van de juiste maat ervaren heb?


Vrijdagochtend om 10 uur ging ik naar de Hunkemöller in Rotterdam. In de winkel kregen we het nieuwe concept van de winkelketen uitgelegd en daarna stond er een heerlijk ontbijt voor ons klaar. Na het ontbijt mocht ik naar boven lopen en daar vond ik mijn eigen pashokje, hoe gaaf is dat?! In mijn pashokje stond nog wat te eten en te drinken en ik vond er een giftcard. Een paar tellen later kwam mijn persoonlijke assistente zich voorstellen en samen gingen we de winkel in om het perfecte setje te vinden.

Maar voordat we de winkel in gingen ging de assistente mijn maten opnemen. Al snel kwamen we erachter dat ik blijkbaar al die tijd twee maten te klein heb gedragen. Ik heb geen idee hoe het kan, want ik dacht altijd dat ik de goede maat droeg. Ze vertelde mij dat heel veel vrouwen het niet in de gaten hebben en dat het daarom zo belangrijk is dat je het gewoon een keertje laat meten. Het is trouwens helemaal niet eng of zo, de medewerksters daar hebben al honderden maten opgemeten en voor hen is het de normaalste zaak van de wereld! Nadat we de maten hadden gemeten ging de assistente kijken naar de borstvorm/volheid en de ruimte er tussen in. Hunkemöller heeft vier ‘bra shapes’ vastgesteld en aan de hand van de metingen wist de assistente welke vorm het beste bij mij past.
We hebben een aantal bh’s geprobeerd in de vorm die mij geadviseerd werd en we hebben ook nog bh’s in de andere drie vormen geprobeerd zodat ik goed kon zien wat het verschil was. De assistente had inderdaad de goede vorm uitgekozen. Ik vond het een leuke en vooral erg interessante ochtend. Stel je voor dat ik het niet had laten meten, wie weet hoe lang ik dan nog met de verkeerde maat rond had gelopen!
Uiteindelijk ging ik naar huis met een setje, drie broekjes en twee waszakjes!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “HUNKEMÖLLER EVENT: ONTDEK JE PERFECTE BH”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.