HOTSPOT: TEN TO THREE BAKERY

Je kon er al over lezen op mijn pagina in Fashionista’s Blogazine: Ten To Three Bakery is een van mijn favoriete hotspots in Rotterdam. In het artikel kon je alleen maar een klein fotootje en een kort tekstje erover lezen en omdat ik deze hotspot zo geweldig vind leek het me leuk om jullie er nog wat meer van te laten zien!

Ten To Three Bakery is een kleine soort lunchroom in het centrum van Rotterdam. Er is sinds kort ook een nieuwe vestiging in Schiedam. Als je in Rotterdam woont of er toevallig een keertje gaat winkelen is dit echt de perfecte plek om even te gaan zitten, kletsen met je vriendinnen en te genieten van een kopje thee en een heerlijke cupcake (of cakepop, macarons, muffins…). De eerste keer dat ik er naartoe ging koos ik voor een proeverij. Je mag dan voor €6,95 vier mini-cupcakes uitkiezen en daar krijg je dan een grote kop thee bij. Dit was mij zo goed bevallen dat ik nog een keer terug kwam. En nog een keer! Ik had de cupcakes om mijn nieuwe YouTube-kanaal en aansluiting bij Blogtoday te vieren en ik ben afgelopen week gezellig met mijn huisgenootjes bij Ten To Three buiten gaan zitten. Toen koos ik voor een cakepop en een grote red velvet cupcake (mijn favoriet!). Hieronder vind je nog wat foto’s en de menu-kaart van Ten To Three, een echte aanrader dus!

Ten To Three Bakery, Aert van Nesstraat 24 (bij de Lijnbaan), 3012 CA Rotterdam

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.