HOTSPOT: 8TEA5 DEN HAAG


Ziet er goed uit he?! Vandaag ging ik naar Den Haag om een bezoekje te brengen aan 8tea5, waar ik was uitgenodigd om een keertje Bubble Tea te komen proeven. 8tea5 ligt in het centrum van Den Haag en neemt je mee terug naar de jaren 80, de tijd waarin Bubble Tea werd uitgevonden. Ik had nog nooit eerder Bubble Tea gedronken dus ik was zeer benieuwd! Ik ging voor een fruit tea met honing-meloensmaak, ijsblokjes en verschillende smaken Bubbles. De Bubbles zijn kleine bolletjes die je, als je met het rietje drinkt, in je mond krijgt en ze ontploffen dan als het ware in je mond. Super leuk en lekker!

Je kunt in de winkel niet alleen je eigen Bubble Tea samenstellen, maar ook Lomography camera’s bekijken en kopen, er zijn super lekkere cakejes (rainbow cake!), macarons, cakepops en nog veel meer lekkere dingen. Momenteel kun je er ook items van kledingmerk GuyVernes kopen(ken je dat al? zo nee, checken dan!).

Ik vond het echt een super leuke ervaring en eigenaar Herdjie had ook nog een hele toffe verrassing voor me, kijk snel mee!


Hierboven zie je de winkel en je ziet hoe het werkt; je kiest een soort thee (melk met een smaakje of een fruitthee) en je kiest de smaken Bubbles (strawberry, passion fruit, yoghurt, tapioca, aloe vera, mango, tutti frutti of coffee bits) die je er in wil. Vervolgens kan je nog kiezen voor ijsblokjes, suiker en of je je drankje koud of warm wil drinken.


Je kunt bij 8tea5 je vrienden ontmoeten, zakelijke afspraken maken, of net als ik lekker bloggen! Bezoekers worden samen met hun Bubble Teas op de foto gezet 🙂

Dit vond ik echt heel gaaf: de Lomography Wall. Hier hangen verschillende camera’s die je kunt kopen, met informatie en voorbeeldfoto’s er bij.


En als verrassing mag ik deze Diana F+ de komende week meenemen om mijn week als blogger zijnde vast te leggen! Natuurlijk krijgen jullie het resultaat te zien op Jennie from the Blog. Ik ben nu al benieuwd naar de foto’s!


Zeker een aanrader dit! Ben jij er al ooit geweest? Zo niet, welke smaak Bubble Tea zou jij eens willen proeven?

8tea5 is te vinden op:
Noordeinde 124h 2514GN Den Haag

Instagram: @8tea5_DH  Facebook: 8tea5
www.8tea5.com


Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

2 thoughts on “HOTSPOT: 8TEA5 DEN HAAG”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.