Hoe het met mijn goede voornemens gaat + een nieuw goed voornemen!

In januari maakte ik een post over mijn goede voornemens van dit jaar. Die kun je teruglezen door hier te klikken. Het lijkt me leuk om eens terug te blikken naar die goede voornemens en te kijken naar hoe het daar nu mee gaat! En ik heb een nieuw goed voornemen voor mezelf opgesteld, namelijk dat ik echt een goede verdeling wil vinden tussen school, mijn blog, de hoelahoepwebshop en de freelance opdrachten die ik doe. Zoals jullie gemerkt hebben heeft mijn blog de afgelopen weken niet op de eerste plek gestaan. Best een gek gevoel voor mij ook aangezien mijn blog eigenlijk 4 jaar lang op nummer 1 heeft gestaan voor mij. Het is echt ongelofelijk hoe hard het met de shop is gegaan. Toen we ons anderhalve maand geleden bij de Kamer van Koophandel gingen inschrijven legden we daar vast dat we verwachtten 300 hoepels in een jaar te verkopen. Nou, dat aantal gaan we waarschijnlijk komende zondag al bereiken. Het is echt hard werken maar het is zo leuk. Het is gewoon even wennen om er allemaal een goede verdeling in te vinden. Maar het gaat me lukken!

Jennie kamer
Vaker mijn kamer opruimen

Nou, dat vaker mijn kamer opruimen is gelukt. In mijn goede voornemens blogpost schreef ik dat ik van plan was om iedere zondag mijn kamer op te ruimen zodat ik schoon aan een nieuwe week kon beginnen: dat is niet gelukt. Ik ruim gewoon tussendoor steeds op en niet per se vast op de zondagavond. Maar hé, het is een begin!

Lange longboardtocht maken
Ik heb al weer een paar keer op mijn plank gestaan dit jaar voor wat redelijk lange tochten, maar een écht lange tocht heb ik nog niet gemaakt. Dit zijn ook meer plannen voor in de zomer. Wel heb ik alvast wat meiden gevonden die het leuk zouden vinden om mee te gaan. Mocht je ook mee willen doen met een tocht van een paar dagen door Nederland of in het buitenland mail me dan gerust!

Jennie from the Blog nagels
Mijn nagels laten groeien
Deze is gelukt!! Ik scheurde mijn nagels altijd af maar nu heb ik het volgehouden om dat niet te doen. Af en toe komt er nog wel een scheurtje in en dan knip ik het af en vijl ik ze bij. Dit zijn mijn nagels vandaag. Ze zien er nog steeds niet top uit omdat ik echt een ramp ben met vijlen en al die velletjes en zo. Misschien een keer een manicure laten doen als beloning dat ik mijn nagels niet meer afscheur? Of weet iemand een handige video voor meiden die geen verstand hebben van nagels en die af willen van die haakjes en lelijke nagelriemen? Let me know!

Een maand niet in Google Analytics kijken
Deze is dus niet gelukt helaas. Het was me bijna gelukt, totdat ik op de helft van de maand ineens uit automatisme in mijn Analytics zat. Na een paar klikken dacht ik ineens: shit, dit mag ik helemaal niet! De rest van de maand heb ik niet meer gekeken dus ik heb niet meer onnodig tijd verloren aan wegdwalen in de statistieken. Dat is super fijn. Maar als “straf” moet ik het van mezelf wel nog een maandje proberen. In mei ga ik mijn tweede poging doen.

Naar Londen, Scandinavië en Amerika
De eerste stappen zijn gezet! Ik heb contact opgenomen met een meisje dat ik via Instagram ken en zij woont in Zweden. Ze vindt het heel leuk als ik een keertje langskom. In Los Angeles heb ik een slaapplek aangeboden gekregen van een jongen die in de studio werkt waar we met Adidas de fotoshoot deden. Hij zei tegen me dat ik langs kan komen wanneer ik wil. Ik zit erover te denken om na de zomer te gaan. Dan is het daar nog lekker weer en ik denk dat ik het dan wat rustiger heb met de hoepels. Dan blijft Londen nog over; dat moet denk ik wel goed komen aangezien ik iemand die vlak bij Londen woont heel leuk vind. Voor alle drie de basis gelegd dus. Nu nog boeken en gaan! Oh en ik ga ook nog naar Portugal dit jaar want mijn zus is daar stage aan het lopen. Die komt er dus ook nog bij!

sincerelyjules-1024x629 (1)
Sincerely Jules worden

Nog niet gelukt. Als je Sincerely Jules wil worden moet je 90% van de tijd met blote benen over straat dus daar wacht ik nog even mee 😀

Jen(nie) Selter worden
Dit gaat de goede kant op. Ik heb nu al een jaar lang super veel oefeningen gedaan in de hoop dat mijn billen groter zouden worden maar dat gebeurde steeds maar niet. Nu heb ik het gevoel dat het eindelijk aan het lukken is met behulp van eiwitshakes. Het kan ook zijn dat ik het me maar inbeeld hoor. Binnenkort even before en after foto’s vergelijken (dat zijn foto’s die ik voor de verandering maar eens niet op mijn blog ga delen).

Nieuw goed voornemen!
Ik schreef er in de intro al over: ik wil even een goed ritme vinden zodat ik weer elke dag kan gaan bloggen want ik mis het nu al. Weer lekker veel foto’s maken en artikelen schrijven. Ik heb vooral zin om DIY’s, outfits, shoplogs en sportdingetjes te posten net als altijd eigenlijk. Mijn mini kantoortje komt er natuurlijk ook nog aan. Daar moet ik nog even de laatste dingetjes voor doen. En verder heb ik weer lekkere smoothies ontdekt, tips voor meiden die stage gaan lopen, als jullie het leuk vinden kan ik schrijven over mijn ervaringen met het openen van een webshop (waar moet je allemaal op letten?) en nog veel meer. Ik zit in ieder geval vol inspiratie dus ik ga mijn best doen!

En, hoe gaat het met jouw goede voornemens?

41 thoughts on “Hoe het met mijn goede voornemens gaat + een nieuw goed voornemen!”

 1. Echt superleuk dat het zo goed met jullie shop gaat! Mijn hoepel wordt al erg goed gebruikt en ik ben nu al in de verleiding om er een tweede bij te nemen (niet heel erg nodig, maar ik vind ze zo leuk^.^)

 2. Voor lelijke nagelriemen en haakjes heb ik een tip, van KOH heb je een speciaal goedje dat je op je nagelriemen smeert. Het zit een een nagellakpotje maar het is geen nagellak. De naam van dit goedje is CUTICLE RESPONSE, het helpt echt en het ruikt ook nog lekker! Ik volg je blog sinds kort en ik vind het heel erg leuk! Waarschijnlijk ga ik ook Communicatie studeren en ik zou later ook graag gaan doen wat jij met je blog doet. Veel succes met je goede voornemens!

 3. Wat leuk dat je naar Zweden gaat! Ik woon er inmiddels alweer 8 jaar dus als je nog tips nodig hebt… 🙂 Naar welke plaats ga je misschien?

   1. Als je toch in Malmö bent, ga dan even de brug over naar Kopenhagen! Dat is een super leuke, hippe stad en ook wat groter dan Malmö en Lund. Als je wil kan ik je daar ook heel veel tips voor geven 🙂

 4. Superleuk dat je naar naar Zweden, LA en misschien wel Londen gaat! Jaloers! En dat met die nagels is heel herkenbaar, ik moet mezelf dat scheuren nog even afleren. Beschamend is het!

 5. Knap dat je je zo goed houd aan je voornemens! En super leuk dat je naar Zweden, La en misschien wel London gaat. Als iemand je koffers moet dragen, ik bied me aan 😉

 6. Wat ben je toch een bezige bij, zo fijn 🙂 ik heb niet echt goeie voornemens gemaakt…moet ik ook maar eens doen! Ik vind het helemaal niet fijn im lange nagels te hebben, zo een goed gevoel om ze af te knippen :d

 7. Oh gaat al de goede richting uit met jouw voornemens! Gingen die van mij maar zo. Ik had me voorgenomen om veel productiever te zijn maar ik ben zelfs nog minder productief dan in 2014. Shame on me. Achja, we gaan ervoor in April, dan begint mijn jaar maar ietsje later haha. En trouwens (het is al gezegd geweest) jouw kamer blijft zoooo leuk, echt helemaal jou!

 8. Gaat goed Jen! Super! Te gek ook dat je die reisjes gaat maken. Vind t toch wel stoer dat je iemand via instagram hebt leren kennen en daar mee gaat afspreken. Hoe bijzonder is dat!

 9. Oh wat een enorm goede voornemens allemaal!
  Wat tof van al je geplande reisjes (of in ieder geval die ideeën), zou heel leuk zijn!
  En wat is je kamer toch prachtig meid <3
  Liefs Lonneke

 10. Ik heb meteen m’n eigen artikeltje eens terug gelezen van de goede voornemens, en ik moet zeggen, het gaat best wel prima. Hahaha, en die billen foto’s zou ik inderdaad maar even fijn voor jezelf houden. Al denk ik dat het mannelijke volk er geen probleem van zal maken als jij je vooruitgang eens showt 😉

 11. Gelukkig gaat ze goed met je voornemens!! En wat handig ook dat je bij die mensen terecht kant steeds in het buitenland, fijn zulke connecties 🙂 Ik heb niet veel bijzondere goede voornemens, behalve dan dit jaar echt aan de slag gaan met workouts en gezond eten, en dat gaat best wel de goede kant op!

  Liefs,
  Didem.

 12. Ik wil heeel graag de stagetips horen! Ik ga binnenkort een maatschappelijke stage doen en vind het allemaal best wel spannend. Ik heb nu wel een adres waar ik ga ‘solliciteren’, maar weet niet of zij wel willen. Ik hoop het zo! Heb jij nog tips voor meisjes die een week stage gaan lopen, ongeveer dezelfde interesses hebben als jij en geen idee hebben waar ze terecht kunnen?

  xx Femke

 13. Leuk om te lezen zo, en nog leuker dat je al de basis hebt gevonden voor al die reisjes! Ik zou ook wel een logeeradres willen in LA, hihi. Ben benieuwd of het je allemaal gaat lukken maar jou ‘kennende’ komt dat vast wel goed 🙂

 14. Wat heb jij een gezellige kamer! Ik check zelf nooit mijn Google Analytics. Ik ben bang dat ik er teveel op ga focussen en volgens mij kan ik mijn bezoekers op 1 hand tellen, haha! Vanaf het begin af aan heb ik gezegd dat ik blog voor mijzelf. Als ik de drang heb om mijn statistieken te checken, zeg ik tegen mijzelf dat het nergens opslaat en dat het niet uitmaakt hoeveel mensen mijn blog lezen 🙂
  x Nadia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.