We gaan met Hoop It Yourself naar de Dominicaanse Republiek!

Wat ik jullie dus al de hele tijd wilde vertellen: we gaan met Hoop It Yourself naar de Dominicaanse Republiek! Op 16 april staan wij met een hele hoop hoepels op Schiphol, klaar voor een vlucht richting witte stranden, palmbomen en een helderblauwe zee. Het is daar nu 32 graden en we kunnen daar op de mooiste plekken met veel mensen gaan hoelahoepen dus je kunt je vast voorstellen dat we er super veel zin in hebben.

Maar ehm, wat gaan jullie daar doen dan?
We gaan workshops in het hoelahoepen geven! Van 17 tot 24 april vindt er een yoga, detox & health retreat plaats in Las Terrenas in de Dominicaanse Republiek. De deelnemers komen tijdens deze zeven dagen helemaal tot rust en wij gaan hen tussen de yogalessen door wat afwisseling bieden met de hoelahoepworkshops. Er komen deelnemers en instructeurs uit allerlei landen op af dus dat belooft super leuk te worden. We verblijven in guesthouse Casa Delfin en buiten de lessen om hebben we veel tijd om de omgeving te verkennen en om video’s en foto’s voor de shop te maken. En ik zag dat je daar met dolfijnen kan zwemmen! Iets wat ik al heel lang een keertje wil doen. Kortom: zeven dagen yoga, hoelahoepen, healthy eten en dat allemaal met uitzicht op een wit strand en een helderblauwe zee. Heerlijk!

64 thoughts on “We gaan met Hoop It Yourself naar de Dominicaanse Republiek!”

  1. Afgelopen zomer voor de 2e keer naar de Dominicaanse Republiek geweest. Het is alsof je in een tijdschrift beland, zo mooi!
    Wees wel allert op dat je niet zomaar buiten je resort kunt treden ivm criminaliteit.

  2. Wat een gave kans Jennie… Klinkt echt perfect. Ben stiekem wel een beetje jaloers hoor, maar je hebt het dik verdiend! Echt heel erg gaaf.

  3. Wow! Super cool, ik ben erg benieuwd hoe jullie het daar gaan hebben. Ik ben ook wel toe aan een fijne vakantie maar helaas zit ik midden in mijn examens! Ik kan niet wachten op jullie fijne vakantie kiekjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.