HET EERSTE ITEM OP MIJN WINTER-WISHLIST

Een paar weken geleden zag ik ze voor het eerst online, deze zwarte laarsjes van See By Chloe. Gewoon tijdens een avondje webshops bekijken zag ik ze ineens ergens op de website van Spartoo schoenen staan. Sindsdien heb ik er al ongeveer honderd keer naar gekeken denk ik. Ik heb ze nog niet in het echt gezien maar ik wil ze!! Deze laarsjes zijn dan ook het eerste wat ik op mijn winter-wishlist zet. Ze zijn duur (€395) maar ik heb gelukkig nog een tijdje om ervoor te sparen. Natuurlijk duik ik binnenkort ook nog even de Bijenkorf in om ze eventjes in het echt te zien en om ze te passen zodat ik zeker weet dat ik ze wil, want dat bedrag is natuurlijk niet niks. En er is ook nog een versie met een wat hogere hak die ik misschien in het echt wel leuker vind. Ik heb gelukkig nog even om er over na te denken maar ik ga dus wel alvast sparen! Heb jij al wat op je winterwishlist staan?
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “HET EERSTE ITEM OP MIJN WINTER-WISHLIST”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.