Herfst

jeans van Subdued / jasje van Pull & Bear / trui van Monki / schoenen van Van Haren / ketting met sterretjes van Brandy Melville / ketting met oogje van UNC Wardrobe

Wat zijn de herfstkleuren buiten mooi! Sinds een dag of twee beginnen de blaadjes hier in Rotterdam bruin te worden en van de bomen af te vallen. De helderblauwe lucht en het zonnetje erbij zorgen voor perfect herfstwandelweer. En dat komt goed uit want ik vertrek maandag naar de Ardennen voor een paar dagen! Ik zit daar met een vriendin en Cody in een hutje in de bossen. We hebben er geen wifi, dus ik heb al een stapel boeken en Rummikub ingepakt. Ik heb ook een ‘wellnesmand’ gemaakt met badbruisballen, gezichtsmaskers, pantoffels, thee en fijne crèmes. Helemaal zin in!

Als ik terug kom kan ik meteen in mijn nieuwe kantoor en twee weken later zal mijn stagiaire waarschijnlijk aanschuiven. Ik heb afgelopen vrijdag met drie meiden sollicitatiegesprekken gehad voor de stagiairefunctie en dat was ontzettend leuk. Ik heb mijn perfecte match gevonden en ga maandag met de drie meiden contact opnemen om het nieuws te brengen. En dan maar hopen dat mijn perfecte match het ook nog ziet zitten, haha 🙂 Spannend en leuk allemaal.

Foto’s door Samantha Bosdijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.