Happy birthday to me! 23!

jennie-from-the-blog-23th-birthday-1

jennie-from-the-blog-23th-birthday-2

jennie-from-the-blog-23th-birthday-3

Happy birthday to me! Ik ben vandaag 23 jaar geworden. November en december zijn bij ons in de familie altijd extra feestmaanden. Mijn vader, moeder, stiefvader, twee ooms en ik zijn jarig en er zijn natuurlijk een hoop feestdagen om te vieren. Mijn verjaardag kwam ineens sneller dan ik in de gaten had dus ik heb nog niet heel veel plannen voor vandaag. In ieder geval deze taart eten, in de middag trakteert een vriend me op een lunch en verder weet ik het nog niet. Misschien dat ik even langs een salon ga om in de watten gelegd te worden en ik ga denk ik nog even met een traktatie langs kantoor. Ik ben zo blij dat alles zo goed gaat. Ik ben 23, gezond en gelukkig en heb heel veel zin in het komende jaar. Mijn goal voor dit jaar is om ervoor te zorgen dat ik als eigen ondernemer kan blijven werken. Ik ben sinds twee maanden geen student meer en moet nu dus echt volledig voor mezelf gaan zorgen. Ik ben erg benieuwd naar hoe dat gaat maar heb er vertrouwen in dat het goed komt. Ennn…. ik wil HEEL graag een huisdier <3

De brownietaart met mascarpone en kersen heb ik trouwens gemaakt met producten die ik opgestuurd heb gekregen. Dit is namelijk het nagerecht dat dit jaar in de AH Allerhande Kerstbox zit! Ik mocht hem stiekem alvast thuis uitproberen en dit was de perfecte gelegenheid daarvoor. Je kan de box nog bestellen voor deze kerst!

48 thoughts on “Happy birthday to me! 23!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.