Hallo Chanel wallet on chain!

Chanel wallet on chain 2 Chanel wallet on chain 4

Chanel wallet on chain

Jaaa hier is ‘ie dan, mijn nieuwste aankoop: de Chanel wallet on a chain! ZO blij ben ik hier mee. Toen ik hem een tijdje terug op het oog kreeg wist ik dat ik hem wilde hebben, maar die prijs… het voelde toch een beetje verkeerd om het zomaar van mijn spaarrekening af te halen. Ik ging nadenken over manieren om de tas te krijgen zonder dat ik daarvoor aan mijn hard verdiende geld hoefde te zitten. Al was mijn plan uiteindelijk ook iets waarvoor ik hard heb moeten werken, maar dat was het zeker waard!

Wat ik heb gedaan? Heel veel spullen verkocht. Ik had nog wat electronica dingen die ik nooit meer gebruikte of zelfs nooit gebruikt had en een kast vol kleding die ik niet meer droeg. Heel veel Marktplaats advertenties, Marktplaatsmensen over de vloer en pakketjes inpakken later stond ik vorige week voor de deur bij de Chanel winkel. De allerlaatste lag daar voor mij gereserveerd. Ik heb nu eindelijk mijn mooie tas én een opgeruimd huis <3

68 thoughts on “Hallo Chanel wallet on chain!”

  1. Ooooh, wat een mooie! Kan me voorstellen dat je er superblij mee bent, als je ergens echt voor hebt gespaard is het extra genieten als je het uiteindelijk kunt kopen!

  2. Oooh, wat een prachtige tas! Ik kan me voorstellen dat het verkeerd voelt om het van je spaarrekening af te halen; aan de andere kant: je hebt er hard genoeg voor gewerkt! Hij is echt heel mooi, veel plezier ermee 🙂

  3. Ah, wat een goeie om even lekker actief te worden op Marktplaats! Het kost natuurlijk wel een hoop tijd, maar ik kan me voorstellen dat je nu dan ook wel héél blij bent met dit mooie tasje 🙂 Geniet ervan, hij lijkt me best handig!

  4. Oh prachtig! Echt een blijver ook, want ik heb zelf zo’n gelijkaardig tasje bij mijn oma op zolder gevonden en ik gebruik het echt vaak. Jammergenoeg is het niet van Chanel haha 🙂

  5. Oh my god Jennie, ZO MOOI. Ik ben echt ongelofelijk jaloers, maar ook super trots dat je er zo hard voor gewerkt hebt en veel kleding en andere spullen verkocht hebt. Deze gaat op mijn wishlist, OOIT komt ‘ie er. Ik weet het zeker, haha.. X

  6. Oh wauw, wat is hij mooi! Zo ontzettend gaaf dat je er gewoon voor gepaard hebt en uiteindelijk ook echt gekocht hebt. Ik heb al wel eens eerder het bedrag bij elkaar gespaard, maar toen heb ik er toch maar een reis buiten Europa mee gemaakt..

  7. Wauw, wat een prachtige tas! Helemaal geweldig. Ik snap je probleem heel goed, ik denk dat ik ook allemaal andere manieren zou bedenken om aan het geld te komen… Haha. Maar je hebt hem nu en je gaat er sowieso enorm veel plezier aan hebben!

  8. Oh wauw, wat een prachtige tas! Zo’n soort tas is altijd handig om in de kast te hebben! Het is altijd zo fijn dat je na wat sparen iets kunt kopen wat je écht ontzettend gaaf vindt en al heel lang wilt hebben. Heel tof! Liefs.

  9. Waaaauw! Ik had op Twitter al een beetje door dat je een Chanel tas gekocht had, ik was ZO benieuwd! Hij is echt prachtig. Goed ook dat je veel heb opgeruimd en zo het geld bij elkaar gesprokkeld hebt, dan is het helemaal een geweldige beloning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.