Groetjes vanuit Zwitserland!

 

Groetjes vanuit Zwitserland! Misschien kennen jullie Pati nog van toen ik op Hawaii was. Toen ik daar bij mijn eerste hostel aankwam, kwam ik bij Pati op de kamer terecht en we werden meteen hele goede vriendinnen. We hadden zoveel lol samen dat we besloten de rest van onze reis samen te gaan maken. Wat hebben we een hoop gelachen en veel moois meegemaakt. Pati en ik hebben daarna contact gehouden en we vonden dat het tijd was om elkaar weer te zien. Drie weken terug boekte ik mijn ticket naar Zwitserland, waar Pati woont. Zondagavond kwam ik daar aan en haalde ze me op van het vliegveld. Het was meteen weer net zo gezellig als toen <3

Ik kwam aan toen het al donker was, dus toen we naar het huis van Pati en haar broer reden (in Zug) kon ik helemaal niets van de omgeving zien. Toen ik maandagochtend wakker werd zag ik pas echt waar ik beland was: in een super mooi landschap met bergen. Het uitzicht vanaf het appartement is prachtig, dus ik keek mijn ogen uit! Maandag gingen Pati, haar broer en ik op een mini roadtrip naar de Caumasee. Dat is het ongelofelijk mooie en heldere meer dat je hierboven op de foto’s ziet. Het was vanuit Zug zo’n twee uur rijden daar naartoe, maar dat maakte niet uit want het was een prachtige rit door de bergen heen. Het is bij de Caumasee vrij druk met toeristen en je moet ook entreegeld betalen, maar als je wat verder doorloopt dan vind je rustige plekjes om te zwemmen. Je zwemt er tussen de vissen, je kunt er kanoën en aan stand up paddling doen. Een plek waar ik me helemaal thuis voel dus 🙂

Ik heb nooit geweten dat Zwitserland ZO mooi is. En zo dicht bij huis! 

22 thoughts on “Groetjes vanuit Zwitserland!”

  1. Wauw, wat ziet het er mooi uit inderdaad! En zo tof dat je haar bent gaan opzoeken in Zwitserland! Soms moet je gewoon iets spannends doen en pakt het heel goed uit 🙂 Geniet van je reis!

  2. Wauwwie! Looks amazing. Mooie foto’s en het water is zo helder. Ik heb direct zin om mijn spullen te pakken. Maar blijf jij gerust nog even daar, hier hagelde het vandaag :p

  3. Hele mooie foto’s. Ik vind het zo leuk dat je met iemand op reis gaat die je ergens anders ontmoet hebt. Ik kan geloven dat het er heel mooi is in de zomer, kom er alleen maar voor tr skieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.