☆ Girls roadtrip ☆

VolkswagenbusjeVolkswagen Camper

Playsuit van Imagine by Kim (hier) / rugtas van Calvin Klein

Ahhh ik heb deze foto’s echt met een lach op mijn gezicht aan deze blogpost toegevoegd <3 Wát een leuke dag heb ik donderdag gehad! Ik ging samen met May, Josie en Romane rondrijden in een Volkswagenbusje, echt een bucketlist dingetje. We mochten hem een dagje lenen van devolkswagenbus.nl, een bedrijf dat deze busjes in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen verhuurt. Toen ik in de ochtend aankwam om het busje op te halen en de meiden daar zag was ik meteen helemaal blij. Romane kreeg nog de laatste instructies om hem te besturen (even wennen met een mega groot stuur en een oude pook) en toen gingen we op pad! Ik zat met de navigatie naast Romane en de andere meiden zaten achterin. Het was heerlijk warm dus de ramen konden open en we hadden muziek in de auto. Perfect! Mensen die ons voorbij zagen rijden zwaaiden en lachten naar ons, wat echt leuk was om te zien. Iedereen werd helemaal vrolijk van ons busje. Oh, wat wil ik hier graag een keer in rondrijden met de liefde van mijn leven. En dan een paar dagen.. sterren kijken, lekker eten, hond er bij… ooit op een dag! Een nieuwe voor op de bucketlist 🙂

Ik ga nu snel deze blogpost afsluiten want ik ga met Xenia naar de bioscoop. We hebben nog meer foto’s gemaakt tijdens onze mini-roadtrip en die zal ik snel nog uploaden. Fijne avond!!

12 thoughts on “☆ Girls roadtrip ☆”

  1. Ahh wat leukkk! Dat is inderdaad echt iets voor de bucketlist!
    Sowieso zijn die busjes altijd zo leuk qua kleuren en design <3
    ben benieuwd naar de foto's die jullie hebben gemaakt.

  2. Zo leuk! Wat een mooie foto’s! Met een VW busje een roadtrip doen (en dan het liefst door Amerika, of naar Frankrijk!) staat heel erg nog op mijn bucketlist. Ze zijn zo gaaf! Superleuk dat jullie dat mochten doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.