Gelukkig nieuwjaar! (vanuit Disneyland)

Gelukkig nieuwjaar!! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne en onvergetelijke jaarwisseling hebben gehad. Ik ben zelf dit weekend in Parijs en Disneyland geweest. Wat een leuk weekend heb ik achter de rug! Vrijdagochtend vertrokken Sharon en ik met de bus naar Parijs (we hadden zo’n georganiseerde busreis geboekt) en op dag één gingen we een beetje rondlopen in de stad, heerlijke burgers eten bij Five Guys en naar de kerstmarkt op de Champs d’Elysees.

Op de tweede dag gingen we al vroeg naar Disneyland. Wendy en Deidre kwamen via een andere bustour ook daar naartoe dus we waren met een gezellig groepje bij elkaar! Het was wel echt mega koud, maar gelukkig was het een stuk minder druk dan we hadden verwacht dus de wachttijden vielen overal best mee. Overdag waren we in het park en deden we mee met de Frozen singalong (ik ging stuk om Sharon’s zangkunsten). ‘s Avonds gingen we bij een restaurant eten, daarna met wat wijntjes op nog een achtbaan in en als afsluiter gingen we naar de eindejaarsshow kijken bij het Disneykasteel. Wendy was gelukkig zo slim geweest om oliebollen vanuit Nederland mee te nemen. Wat was dit een leuk begin van het nieuwe jaar!

25 thoughts on “Gelukkig nieuwjaar! (vanuit Disneyland)”

 1. Heel gaaf dat jullie in Disney waren! Ik denk dat het ook wel leuk is om nieuwjaar te vieren in een ander land/een andere plaats. En slim dat jullie zelf oliebollen hadden meegenomen haha!

 2. Wat een super idee om eens ergens anders oud en nieuw te vieren. En disneyland wauw dat staat bij ons hoog op het lijstje. Even wachten totdat de kleine iets ouder is zodat ze er wat meer van mee krijgt! Voor jou ook een gelukkig nieuwjaar hopelijk komen al je dromen en wensen uit!

 3. Superleuk! De foto’s zijn ook echt heerlijk! Ik heb zelf 4 jaar terug oud & nieuw gevierd in Disney, maar toen was het vuurwerk bij het meer achter die grote winkelstraat naast het park.. Bij het paleis lijkt mij zó tof! 🙂

  Gelukkig Nieuwjaar!

  xx Alex

 4. Wat een ontzettend gave manier om het nieuwe jaar in te luiden, dat ga ik onthouden voor later! Ik wens je een heel mooi jaar met hele gave nieuwe ervaringen! Hihi en wat slim van die oliebollen, die mogen toch niet ontbreken.

 5. Wauw, het ziet er echt super leuk uit! Ik ga binnenkort ook met mijn vriend naar Parijs, en we overwogen om ook met zo’n georganiseerde busreis te gaan. Wat vond jij van de reis? Is dat een aanrader?

  1. Wij gingen met Slangenreizen en vonden het prima te doen! We vertrokken om 7 uur in de ochtend vanuit Rotterdam, deden een overstap in Breda (daar kwamen een hoop bussen samen en wordt er gewisseld naar de juiste bussen voor de rest van de reis) en waren een paar uur later in Parijs. We hadden genoeg vrije tijd in de stad en alles verliep helemaal goed! Alleen op de terugweg was het wat vervelend dat we pas laat in de nacht terug waren, ik denk dat ik om half 2 weer in Rotterdam was en het verzamel- en afzetpunt daar is bij Capelse Brug wat een beetje afgelegen is. Er reden geen metro’s meer dus moest ik een taxi pakken. Dus dat is wel iets om rekening mee te houden. Verder hadden wij een super leuke en enthousiaste bus-chauffeur. Moet wel zeggen dat ik van andere mensen die ik sprak bij het wisselpunt op de terugweg hoorde dat ze niet heel enthousiast waren over hoe alles verlopen was bij hen. Chagrijnige bus-chauffeurs die onduidelijk waren.. Maar bij ons was dus alles helemaal prima en we hebben het super leuk gehad! Het was echt een leuke en goed verzorgde reis voor wat we betaald hebben. 2 dagen Parijs en 1 dag Disney voor €170 pp inclusief overnachtingen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.