GALA WEREDI 2013

Vrijdag ging ik naar Valkenswaard, het dorpje waar ik woonde voordat ik naar Rotterdam ging, om foto’s te maken tijdens het gala van mijn oude school WereDi. Mijn twee vriendinnen Eline en Mei Siu deden dit jaar gala dus ik wilde er heel erg graag bij zijn. Voordat het gala en de daarbij behorende stoet begonnen, ging ik naar Mei Siu toe om foto’s van haar en Eline te maken.

En ik was niet de enige die naar Mei Siu kwam! Er kwamen nog meer vriendinnen en de familie was ook aanwezig. Ik had maar kort de tijd om foto’s te maken omdat de stoet al vroeg begon maar ik ben erg blij met het resultaat!


Mijn vriendinnetjes zagen er echt zo mooi uit! 🙂 🙂


Onze vriendin Amber reed in de stoet met Mei Siu en Eline achter op de wagen


Allemaal mooie jurken op een rijtje 🙂 Mei Siu – Eline – Margot – Brigitte – Fleur

De manier van de meiden om doei te zeggen tegen de school, haha!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

2 thoughts on “GALA WEREDI 2013”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.