FRIDAY ❀

jurkje Imagine By Kim // schoenen Van Haren // sterretjesketting Brandy Melville // ketting met munt van Marc by Marc Jacobs // horloge Paul Hewitt // tas Maylea

Dit is het meest schattige jurkje dat ik sinds tijden aan heb gehad denk ik! Hij is van Imagine By Kim en ik combineer hem weer lekker simpel met witte sneakers. Ik ben weer thuis van een paar dagen Groningen. Ik verbleef daar in een landhuis inclusief bibliotheek met geheime deur achter een boekenkast. Hoe cool?? Ik zal zondag in mijn weekverslag wat fotootjes van het huis laten zien. Gisteren ging ik lunchen met Romane en vandaag ben ik lekker op kantoor aan het werk. Even een berg mail en wat administratiedingetjes wegwerken. Vanavond hebben we met de meiden op kantoor weer een vrijdagmiddagborrel die ik georganiseerd heb. Ik heb voor eten en drankjes gezorgd en we mogen daarna bij onze buren van DÂK langs om aan te sluiten bij een feestje. DÂK is een parkeergarage waar een maand lang iedere avond leuke dingen georganiseerd worden. Ik ben er dit jaar nog niet geweest dus ik heb er helemaal zin in! Ik ga het alleen niet te laat maken, want ik moet morgen weer gewoon aan het werk in de sapjesbar.

Zijn jullie trouwens ook zo aan het wegdromen bij de trouwfoto’s van Kenza? Eindelijk hebben we foto’s van haar jurk kunnen zien… ongelofelijk mooi. Ik hoop stiekem dat er nog videobeelden van de bruiloft gaan verschijnen.

11 thoughts on “FRIDAY ❀”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.