Fotoshoot met Esmee

Jenniefromtheblog - Shoot Esmee 1

Jenniefromtheblog - Shoot Esmee 4

Jenniefromtheblog - Shoot Esmee 2

Jenniefromtheblog - Shoot Esmee 3

Gisteren ging ik een middagje foto’s maken met Esmee en ik vind de foto’s zo leuk geworden dat ik ze hier wilde delen! We hebben allebei een werkplekje bij Workmode en gingen samen de deur uit voor een leuke shoot. Bij het Boijmans museum in Rotterdam staat deze pijl nu (tijdelijk denk ik?) en samen met het patroon op de grond is het een ideale setting voor mooie foto’s. De foto’s die Esmee van mij maakte zal ik morgen nog delen.

Toen ik 16 was wilde ik heel graag fotografe worden. Ik kocht mijn eerste spiegelreflex camera en ging aan de slag met foto’s van vriendinnen, mijn hond en mooie stukjes natuur die ik dan op mijn blog postte. Degenen die mij al lang volgen kunnen zich dat misschien nog wel herinneren. Ik hoopte dat ik zo goed zou worden dat ik ook echt betaalde opdrachten kon gaan doen. Toen een aantal mensen me een tijdje later vroegen of ik foto’s van ze wilde maken kwam ik erachter dat het toch niet helemaal mijn ding was: ik was op dat moment veel te bang dat ze niet tevreden zouden zijn met het resultaat. Nu, zes jaar later, begint het na zo’n shoot als deze met Esmee en mijn shoots met May toch iedere keer weer een beetje te kriebelen moet ik zeggen.. Waar kan ik me inschrijven als Instagraaf? 🙂 Ik vind het zo leuk om te doen!

33 thoughts on “Fotoshoot met Esmee”

 1. Mooie foto’s zeg! Ik zou eerst denken dat al die schaduwen enz. niet heel erg zouden flatteren, maar het licht zit echt heel goed zo! En die pijl is wel een hele leuke achtergrond! X

 2. Wat een toffe locatie! Ik vind de foto’s heel mooi geworden. En wat je zegt herken ik wel een beetje. Ik mag waarschijnlijk binnenkort via via een betaalde opdracht doen, maar dan zit er toch opeens druk achter. Wat als de opdrachtgever niet blij is met het resultaat? Dat soort dingen. Maarja, als je echt iets wil doen moet je er voor gaan 🙂

 3. Wauw superleuke foto’s Jennie! Wat is Esmée ook een knappe meid seg!
  Ik herken wel een beetje wat je zegt, ik vind foto’s maken echt fijn, maar als ik foto’s van anderen zie, lijken de mijne compleet in het niet te vallen ofzo..
  Ben benieuwd naar jouw foto’s morgen:)

 4. Hoi Jennie, leuk dat het fotograferen van mensen weer begint te kriebelen! Wat je kan doen is als je onzeker bent over je fotografie prestaties bij mensen, is om altijd om feedback te vragen nadat je een shoot hebt afgeleverd. 🙂 Welke foto’s vond je mooi en welke niet mooi? Je kunt er ook even met die persoon samen voor zitten, dat is vaak heel leerzaam!
  Wat ik bijvoorbeeld ontdekte is dat mensen juist kijken naar het uiterlijk/de pose terwijl jij als fotograaf juist kijkt of het een bijzondere foto is.

  🙂 x Janneke

 5. Wauw supertof! En via je bedrijfje – hoe heet het ook alweer, next door. O JA! – nou dat dus, daar kun je misschien ook jezelf aanbieden als instagraaf. Ik denk dat veel influencers daar wel behoefte aan hebben 🙂 Je foto’s zijn in ieder geval echt supermooi (eigenlijk altijd wel) en je hebt ook heel goed oog voor compositie en locaties. YAY!

 6. Mooi resultaat, die pijl is heel gaaf oogt heel Amerikaans, echt tof! ik zou opzich wel professioneel fotograaf willen worden, lijkt me super tof. Er zijn zoveel mensen die het al als hobby doen en ik heb geen cursus of niets gevolgd dus blijf toch maar bij het bloggen en foto’s maken 😉

 7. Mooi resultaat, die pijl is heel gaaf oogt heel Amerikaans, echt tof! ik zou opzich wel professioneel fotograaf willen worden, lijkt me super tof. Er zijn zoveel mensen die het al als hobby doen en ik heb geen cursus of niets gevolgd dus blijf toch maar bij het bloggen en foto’s maken 😉

 8. Haha, die laatste paragraaf is zo herkenbaar! Heb zelfs m’n camera verkocht, maar als ik mooie foto’s op Instagram zie (of op jouw blog!) dan begint het inderdaad erg te kriebelen. Wie weet kom je nog wel ergens 😉 als ik een fotogenieke Instagrammer was had ik je in ieder geval zeker gevraagd, want deze foto’s zijn super gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.