Mijn eerste keer flyboarden + winactie!

Ik kreeg alleen maar de instructies van KIA dat ik op een zaterdag ergens naartoe moest komen en dat ik een aantal spullen mee moest nemen. Om 09:00u stond ik op de afgesproken locatie, met een tas met daarin een handdoek, toiletspullen, bikini, sportkleding, een haarelastiekje en een extra set kleding. Ik ontmoette de meiden met wie ik die dag door zou brengen en samen kregen we onze ‘key to surprise’. We stapten de KIA Sportage in en tijdens het rijden kregen we instructies die ons leidden naar de verrassing van die dag.

Wat bleek? We gingen flyboarden! Heel gaaf! Even wennen en je draai vinden in het begin natuurlijk, maar als het eenmaal lukt is het echt leuk. De truc is om je lichaam helemaal gestrekt en stil te houden. Dan ga je zo recht omhoog de lucht in. Deze tip geef ik alvast want…

Ik mag 1x flyboarden voor 2 personen weggeven! Dus heb je dit altijd al willen doen, of zie je het nu voor het eerst en lijkt het je leuk om het eens te proberen? Laat dan even een reactie achter en laat daarin weten met wie jij zou willen gaan flyboarden!

* Datum van flyboarden wordt afgesproken in overleg met KIA en de winnaars. De winnaars worden bekend gemaakt op 26 april via de mail. Deelnemen kan als je woonachtig bent in Nederland. Deze winactie wordt gesponsord door KIA.

42 thoughts on “Mijn eerste keer flyboarden + winactie!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.