Mijn eerste keer flyboarden + winactie!

Ik kreeg alleen maar de instructies van KIA dat ik op een zaterdag ergens naartoe moest komen en dat ik een aantal spullen mee moest nemen. Om 09:00u stond ik op de afgesproken locatie, met een tas met daarin een handdoek, toiletspullen, bikini, sportkleding, een haarelastiekje en een extra set kleding. Ik ontmoette de meiden met wie ik die dag door zou brengen en samen kregen we onze ‘key to surprise’. We stapten de KIA Sportage in en tijdens het rijden kregen we instructies die ons leidden naar de verrassing van die dag.

Wat bleek? We gingen flyboarden! Heel gaaf! Even wennen en je draai vinden in het begin natuurlijk, maar als het eenmaal lukt is het echt leuk. De truc is om je lichaam helemaal gestrekt en stil te houden. Dan ga je zo recht omhoog de lucht in. Deze tip geef ik alvast want…

Ik mag 1x flyboarden voor 2 personen weggeven! Dus heb je dit altijd al willen doen, of zie je het nu voor het eerst en lijkt het je leuk om het eens te proberen? Laat dan even een reactie achter en laat daarin weten met wie jij zou willen gaan flyboarden!

* Datum van flyboarden wordt afgesproken in overleg met KIA en de winnaars. De winnaars worden bekend gemaakt op 26 april via de mail. Deelnemen kan als je woonachtig bent in Nederland. Deze winactie wordt gesponsord door KIA.

42 thoughts on “Mijn eerste keer flyboarden + winactie!”

 1. Ik zou heel graag een keer willen fly boarden met mijn broertje! Als cadeau voor hem omdat hij het op het moment zo zwaar heeft. Ik hoop dat ik win want dit lijkt me een hele gave ervaring!!

 2. Ik zou heeel graag winnen! Ik zou willen flyboarden met mijn vriend, omdat hij een zwaar jaar achter de rug heeft en ik hem het enorm gun om een keer iets avontuurlijks te doen waarbij hij echt even zn verstand op nu kan zetten. En zichzelf weer opnieuw kan overwinnen. Echt, ik zou super super graag winnen!

 3. Oh wauw dit zou ik echt heel willen winnen voor mijn vriend en ik! Dit is nog toevallig in mijn woonplaats ook. Dit zou wel een van de gaafste dates zijn (:

 4. Ik zou het onwijs gaaf vinden om te gaan flyboarden met mijn zus! 🙂 We vinden sporten allebei super leuk (volleybal, dansen) en ik denk dat ik haar met een verrassing zoals deze enorm blij kan maken. Ik ben benieuwd of ze deze uitdaging aan zou gaan!

 5. Wauw dat lijkt me zoo vet! Ik zou dit graag willen doen met mijn vriendje, omdat we allebei zo stuntelig zijn als de pest en daardoor zijn we samen sterker ?

 6. Super tof! Ik heb dit al een paar keer mensen zien doen en dan denk ik: ik wil dit ook een keer! Ik zou het graag met mijn vriend willen doen. We zijn sportief en houden wel van een uitdaging, ik denk dat het ook enorm lachen wordt bijvoorbeeld als het even mis gaat. Ik vind het leuk om het te verrassen, soms een klein cadeautje, lief briefje of spontaan uit eten gaan. Dit past precies in dat plaatje! Op naar een top-date! 😀

 7. Jaaaaaa supervet! Lijkt me onwijs tof om dit een keer te proberen. En ook wel een beetje hilarisch, denk dat ik in een deuk lig als ik dit met vriendinnen doe.

 8. AHH mijn droom. Ik wil dit super graag doen met mijn beste vriendinnetje die te veel zware jaren achter de rug heeft. Overlijden van vader, broertje in een afkickkliniek enzovoort. Ze woont nu nog alleen met haar mams en is zo druk met haar studie dat ze het echt verdient er even tussenuit te zijn en een leuke dag te hebben. Ik heb er echt veelte weinig voor haar kunnen zijn omdat ik momenteel in Londen ben. (een jaar nu bijna). Het zou dus echt een super fijne verassing voor haar zijn, om mijn terugkomst te vieren en gewoon een dagje lekker te lachen!

 9. Heel leuk om dit een keer te proberen. Mijn vriend doet altijd alsof hij nergens bang voor is en alles durft, maar dat geloof ik niet haha, hiermee kan ik goed testen of het echt zo is 🙂 en het is natuurlijk heel gezellig om samen iets te doen.

 10. Echt heel erg leuk, ik weet dat ik mijn zusje hier heel blij mee zou kunnen maken. Dit is iets wat ze al heel lang graag wilt doen. Ik zou haar heel graag een keertje willen verrassen ?

 11. Ik zou het ontzettend tof vinden om dit samen met mijn vriend te kunnen doen! Wij houden allebei van een uitdaging dus flyboarden zou de ideale gelegenheid zijn.

 12. Wat super leuk!! Flyboarden staat al een tijdje op mijn lijstje en het lijkt me heerlijk om te doen. Ik zou graag met mijn nicht gaan Flyboarden, omdat ze het ook zo graag een keer wilt doen. En waarom dan niet samen?! 😉 X

 13. Ahhh zo leuk!! Ik doe graag mee met de winactie, ik zou gaan flyboarden met m’n vriend omdat ik weet dat hij dat graag wil doen maar ik durfde eigenlijk nooit mee, misschien is dit de kans om het toch wél te doen!

 14. Super gaaf!! Ik heb afgelopen jaar met een vriendin gefigureerd voor de film ‘de Sneekweek.’ Bij de opnames was ook iemand aan het flyboarden en dit leek ons ook heel gaaf om te doen! Ik zou dit graag met mijn vriendin willen doen, want we houden beide heel erg van (water)sporten en ik zou haar graag willen verassen!

 15. Ahhhhh hoe gaaf! Ik skip vele winacties tegenwoordig, maar deze laat ik niet gaan. Ik heb het niet voor niets op m’n bucketlist staan. Dit lijkt me zooooo gaaf! Met wie? Waarschijnlijk met een van m’n beste vriendinnetjes, omdat we elk jaar iets gaafs willen doen. (Vorig jaar prison escape bv) 😀

 16. Ik zou heel graag samen met mijn geweldige man willen flyboarden. Laatst hebben we dit voor het eerst gezien en keken onze ogen uit; ongelofelijk gaaf! 25 april ben ik jarig en dit zou wel een heel gaaf verjaardagskado zijn. Even een keertje met mijn man ertussen uit wat met twee van die kleine kotertjes er eigenlijk bijna nooit van komt! Ik ga heel hard duimen om deze prachtige prijs binnen te slepen zodat ik mijn man kan verrassen!

  1. Ik zou heel graag samen met mijn geweldige man willen flyboarden. Laatst hebben we dit voor het eerst gezien en keken onze ogen uit; ongelofelijk gaaf! 25 april ben ik jarig en dit zou wel een heel gaaf verjaardagskado zijn. Even een keertje met mijn man ertussen uit wat met twee van die kleine kotertjes er eigenlijk bijna nooit van komt! Ik ga heel hard duimen om deze prachtige prijs binnen te slepen zodat ik mijn man kan verrassen!

 17. Wauw, wat super super tof!!
  Ik zou heel graag willen flyboarden met m’n moeder. Haha, lijkt me super leuk en spannend om dat met haar te doen!!

 18. Wat gaaf! Ik zou heel graag met mijn beste vriendinnetje gaan flyboarden, we zijn beide erg actief maar ook studentes dus vaak blut 😉 super leuke actie!!

 19. Super leuk! Sander, een klasgenoot en een vriend had mij een keer verteld dat hij graag een keer wilt flyboarden en mij lijkt het ook gaaf! Met hem zou ik dus willen flyboarden.

 20. Wat een ontzettende leuke en originele winactie! Ik zou dit super graag willen winnen voor mijn vader en mijn broer. Ze houden allebei van avontuurlijke dingen en het zou dus fantastisch zijn als ze dit samen zouden mogen doen. Het lijkt me erg leuk voor hun band samen en als jongens onder elkaar. Ik gun het ze allebei heel erg, mijn broer gaat over een tijd naar Amerika en dan ga ik hem natuurlijk heel erg missen. Ik zou dit ze heel graag willen geven. X

 21. Wat tof ! Ik wil heel graag dit een keer doen , met mijn vriendinnetje Tjarda die op kamers gaat en ik dus een stuk minder ga zien! Liefs Mindel

 22. Wauw, wat lijkt me dit gaaf! Ik heb dit ooit voor het eerst bij Teske in een filmpje gezien en sindsdien kan ik het niet meer uit mijn hoofd halen. Ik zou dit heel graag eens willen doen met mijn vriend. We houden allebei wel van een beetje uitdaging en dit lijkt me de ultieme date!

 23. Ik doe mee omdat ik er all zo lang om zeur ik wil het gewoon ik hoop dat ik nu bij jou wel win want heb met zoveel winaties mee gedaan maar nooit win ik ik wil ook een keer geluk hebben maar ja ik doe mee ik wil na dat overlijden van tante en neefje ook lol hebben met mijn briertje en zusje ik doe mee hoop dat jij mij dit gunt love youGOOD ? MORNING!
  ☁✨✨☁✨✨☁
  ✨✨✨✨✨✨✨
  ✨✨✨✨✨✨✨
  ☁✨✨✨✨✨☁
  ☁☁✨✨✨☁☁
  ☁☁☁✨☁☁☁
  ?☁?☁☁?☁?☁
  ☁?☁☁?☁☁☁
  ☁????☁?☁
  ☁?☁☁?☁?☁
  ☁?☁☁?☁?☁
  ????????
  ????????
  ????????

 24. Gaaaaf!! Ik zou dit heel haag een keer met mijn beste vriendin willen doen, gewoon kmdat we ervan houden om leuke dingen samen te doen en dit willen we allebei al heel erg lang doen!

 25. Oehh ik zie de actie nu pas via KIA, maar nog net op tijd! Dat Flyboarden lijkt mij echt ontzettend vet gaaf stoer cool leuk te gek!! Dit zou ik super graag willen doen met mijn beste vriendin Anke, die ook behoorlijk avontuurlijk is! Met mijn Kia Picanto vol kleren die nat mogen worden en droge kleren onderweg naar het spuitende water, hoe vet is dat! Hope so dat ik dit mag doen met mijn vriendin, heb echt zin in zo’n stoer dagje uit! 🙂

 26. Ik zou graag met Geertje willen dan kan ik haar laten zien dat ik mijn angst overwonnen heb! Bij Het survival was ik echt het angsthaasje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.