Faux fur jas

jennie-from-the-blog-outfit-10a

jenniefromtheblog-outfit-10b

jenniefromtheblog-outfit-10c

jas ZARA / top Shein / broek River Island / tas Chanel / horloge Renard / schoenen Puma

Zo, ik ben weer helemaal bijgekomen na alle leuke drukte van de afgelopen week. Ik krijg iedere keer weer een lach op mijn gezicht als ik door mijn blog scroll en de foto’s terug zie. Nu weer terug naar leuke dingen doen voor mijn blog en Nextdoor Agency. Ik ben voorzichtig begonnen met het voorbereiden van de kerstpakketten winacties die ik ieder jaar doe. De pakketten worden ook dit jaar weer zorgvuldig door mij samengesteld en ik kan alvast zeggen dat er een aantal hele leuke dingen in gaan zitten 🙂

Deze jas kwam vorige week binnen! Ik heb hem bij ZARA besteld en hij is heerlijk warm, zacht en heeft een hele mooie zachte kleur. Daarbij draag ik een simpele gestreepte top (de jas is al opvallend genoeg) en een zwarte flared jeans met mijn schoenen die ook nieuw zijn. Toen ik vorige week door Rotterdam liep met deze jas aan en een koffer bij me, vroeg iemand op straat me heel serieus of ik misschien een celebrity was die kwam optreden bij de EMA’s, hahaha. Ik krijg er ook veel complimentjes over van vreemden en vrienden willen me de hele tijd knuffelen nu. Hou van deze jas!

23 thoughts on “Faux fur jas”

  1. Die faux fur jas is te gek! Ik moet alleen nog een beetje wennen aan de niet zo aansluitende jeans in combinatie met de Puma sneakers. Maar ik zou zeker omkijken op straat als ik je voorbij zou zien lopen 🙂

  2. Wat grappig dat mensen dachten dat je een celeb was haha! Ik vind deze combinatie erg leuk <3 Ik ben ook nog op zoek naar zo'n soort jas, maar dan wel een iets langere en ik houd ook wel meer van lange mouwen nu het zo koud is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.