EXTREMA OUTDOOR 2013 FESTIVAL x SACHA

 Vorig weekend ging ik dankzij Sacha schoenen naar Extrema Outdoor: een festival aan het water bij Aquabest. Ik was er al een aantal keren eerder geweest maar toen werkte ik er achter de bar. Tijdens het werken kreeg ik ook altijd redelijk veel mee van het festival maar er echt rondlopen zorgt natuurlijk voor een hele andere ervaring. Ik vertel je hier meer over mijn dag op Extrema en dankzij Coohn is dit artikel voorzien van hele gave festivalfoto’s!


Ik ging met mijn vriendin Mei Siu en rond 3 uur kwamen we aan op het terrein. Het weer was top! Het zonnetje scheen lekker dus het vest wat ik had meegenomen werd al gauw achter gelaten in een kluisje. Onze favoriete artiesten draaiden wat later op de middag dus we gingen eerst gezellig een drankje doen en wat rondlopen op het festivalterrein om het allemaal wat te verkennen. We kwamen wat andere bloggers tegen en uiteindelijk kwamen we wat vrienden tegen met wie we de rest van de dag hebben doorgebracht.In deze tent vond naar mijn mening het gaafste feestje plaats. Subfocus draaide hier namelijk! Ik was pas 1 keer eerder naar een drum&bass feestje geweest en dat vond ik al top, maar dit was nog tien keer beter. Verder vond ik Bakermat en Dada Life ook erg gaaf!


Van Sacha kreeg ik een opdracht mee naar het festival. Mijn taak was om een meisje te zoeken van wie ik vond dat ze er heel erg leuk uit zag en diegene mocht ik dan belonen met een paar schoenen van Sacha. Ik ging op zoek naar de perfect festival-look en na een tijdje kwam ik Susan tegen. Ze droeg een combinatie van leuke trends (aztec, ombre, witte All Stars, veel gekleurde armbandjes) en ik heb voor haar gekozen omdat het een festivaloutfit is die ik zelf ook zou dragen!


Er draaiden die dag ontzettend veel artiesten op verschillende stages. Zo waren er ook optredens van bijvoorbeeld Eva Simons en Major Lazer. Die twee zijn qua muziek niet echt mijn ding maar ik vond de sfeer en de acts wel heel erg leuk om te zien. Artiest Diplo ging zelfs in zo’n opblaasbare bal over het publiek heen!

Verder was de locatie echt top! Aquabest ligt vlakbij Eindhoven en het is een groot meer met een soort strandje er aan vast. Je kon even het water in om af te koelen en verder gaf het een hele leuke sfeer aan het festival zelf. Aan het einde van de avond hebben we met z’n allen aan het water gezeten om naar de vuurwerkshow te kijken. Dat was een mooie afsluiting van een heel mooi feestje!

Ben jij ook bij Extrema geweest? Laat me weten wat je er van vond!

De foto’s met het merkje ‘Coohn’ er op zijn gemaakt door Coen van Tartwijk, een oude bekende die ik tegenkwam op het festival. Gave foto’s zijn het he?! Coen heeft nog veel meer foto’s gemaakt van de artiesten, de sfeer en de bezoekers van het festival. De foto’s vind je hier!

  Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.