ESPRIT COLLECTION 2013

Weet je nog dat ik vorig jaar meedeed aan de Esprit Style Battle? Ik ging samen met een aantal meiden (waarvan sommigen al echte stylistes van beroep) winkelende mensen van straat af plukken voor een make-over. We moesten allemaal verschillende mensen van de straat af plukken en ze allemaal een totaal verschillende look geven zodat het team van Esprit kon zien wat onze styling skills zijn. De dag zelf was al een super leuke ervaring en toen bleek ook nog eens dat ik in de finale stond samen met twee andere meiden! De finale vond plaats bij PR bureau Comotion / PRBB. Het wachten op de uitslag was echt zenuwslopend. Helaas was ik het niet geworden, maar ik gunde het winnares Sanne echt enorm. Zij wil namelijk ook echt styliste worden en ik deed eigenlijk maar gewoon mee voor de lol. Ik had nooit verwacht dat ik zo ver zou komen.
Voorheen kwam ik eigenlijk nooit bij Esprit maar tijdens de Battle kwam ik erachter dat ze toch eigenlijk wel hele leuke kleding hebben. Ik heb sindsdien de collecties en de website een beetje in de gaten gehouden en ik ben gek op een aantal items uit de huidige collectie. Ik wil deze graag met jullie delen. De huidige collectie van Esprit bestaat onder andere uit “Pastel Passion”, “Fijne Kant”,“Basic T-Shirts” “De nieuwe 7/8-jeans” en “Badmode 2013”. Bovenaan dit artikel zie je de nieuwe 7/8-jeans en een foto van de badmode collectie. Ziet er leuk uit toch? Ik heb de hele Esprit website doorgespit en een aantal van mijn favorieten opgeslagen. Hieronder zie je mijn drie favoriete looks van Esprit:

1. Bij deze look vind ik de zachte kleuren in combinatie met de koraalkleurige clutch erg leuk.
2. Bij deze look vind ik het jurkje en het gebruik van de accessoires daarbij erg leuk 🙂
3. Ik vind de print van deze broek erg leuk, zeker in combinatie met een wit shirtje met een leuke print!
(soms zou ik echt willen dat ik blond was, dat staat soms zoveel leuker bij een aantal outfits!)
Wat vind jij van Esprit? Koop je er wel eens wat?
Alle afbeeldingen zijn van Esprit: website Esprit.
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter and Instagram

2 thoughts on “ESPRIT COLLECTION 2013”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.