Eerste outfit van 2016

Jenniefromtheblog outfit januari 1f

Jenniefromtheblog outfit januari 1a

Jenniefromtheblog outfit januari 1b

Jenniefromtheblog outfit januari 1e

Jenniefromtheblog outfit januari 1c

Jenniefromtheblog outfit januari 1g

Jasje en tas Shein – jeans MANGO – schoenen Puma – ketting Marc by Marc Jacobs

Allemaal nieuwe dingen in deze look! Ik heb een tijdje terug weer wat spullen besteld bij Shein waaronder mijn nieuwe tas die nu een van mijn meest gebruikte tassen van dit moment is. Het jasje heb ik er ook besteld en hoewel de mouwen nogal kort zijn vind ik hem toch erg leuk!

Ik schrijf deze blogpost vanuit een hotelbed trouwens. Het is donderdagavond en ik slaap in het Ibis hotel bij Schiphol omdat ik morgen om half 6 op het vliegveld moet zijn. We vliegen dan met O’Neill naar Oostenrijk om de komende dagen te gaan snowboarden. Echt super veel zin in! Het is mijn eerste keer wintersport dus even zoeken naar wat ik allemaal mee moet nemen maar ik denk dat ik het wel bij elkaar heb. Nu lekker slapen in het zachte hotelbed. Mocht je mijn wintersportavonturen willen volgen dan kan dat natuurlijk via mijn blog of via Snapchat, daar ben ik te vinden onder de naam ‘jenniefromthebl’.

Foto’s door Sterre van der Well

34 thoughts on “Eerste outfit van 2016”

  1. Wauw, Ik ben verliefd op deze jas! Ik moet maar snel weer eens wat bestellen bij Shein, ik zie steeds dat ze zulke nieuwe leuke dingen hebben! Veel plezier in Oostenrijk! Kan je al snowboarden? Verwacht je anders maar aan een blauwe bips, het is heel veel vallen en opstaan de eerste keren maar ook een geweldig leuke ervaring om van de bergen af te glijden! Succes πŸ™‚

  2. Wat een onwijs leuke outfit! Ik ben voornamelijk weg van je schoenen, ik wil deze wel in het zwart geweldig! Leuke jas ook! Veel plezier in Oostenrijk, ik ben benieuwd hoe het wintersporten je afgaat!

  3. Toen je de schoenen laatst los plaatste vond ik ze niet zo geweldig, maar nu in je outfit vind ik ze echt super leuk! grappig dat mijn mening zo kan veranderen. verder ook erg leuke outfit!

  4. Oooh ik ben stiekem wel een beetje verliefd op die jas.. en op het kettinkje.. en op die schoenen.. haha.
    Ben al heel lang op zoek naar zo’n gouden kettinkje met een muntje. Ga zeker eens naar deze kijken. Zo leuk! πŸ™‚
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.