EERSTE DAGJE STRAND! // FIRST DAY AT THE BEACH


blazer, armband Zara | top New Look | jeans H&M | schoenen converse via spartoo schoenen | tas vintage

Gisteren ging ik voor het eerst dit jaar naar het strand! Ik moet voor school een tijdschrift maken met een bepaald thema (ik heb als thema ‘balans’ gekregen) en daarom ging ik gisteren met twee vriendinnen naar het strand bij Hoek van Holland om foto’s voor onze tijdschriften te maken. Het strand leek me wel een mooie locatie voor bij mijn thema. Mensen keken nogal raar toen ik  gefotografeerd werd terwijl ik yoga-oefeningen aan het doen was, maar daar kan ik inmiddels wel tegen na al die tijd outfitfoto’s maken midden op straat 😉 We hebben ook nog een hele hoop andere foto’s gemaakt waarvan ik er een aantal zal laten zien op mijn blog. Ik kan het tijdschrift ook wel laten zien als het af is, maar alleen als ik er zelf tevreden mee ben, haha 🙂 ‘s ochtends was het enorm koud maar ‘s middags verdwenen alle wolken en toen scheen de zon lekker. Vandaag wordt het nog beter weer maar ik moet helaas de dag binnen doorbrengen omdat ik anders de deadline van mijn tijdschrift niet haal..


onderweg naar Hoek van Holland met een auto vol spullen en onze favoriete meezingers door de speakers 🙂 // tijdens het
shooten. ‘s ochtends was het wel koud zo met shorts maar ‘s middags werd het lekker warm!

Yesterday I went to the beach with my friends to take photos for a school assignment. I have to make a magazine about ‘Balance’. You’ll get to see some photos of this shoot soon and maybe, if i’m happy with the result, you’ll get to see the magazine too!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter and Instagram

One thought on “EERSTE DAGJE STRAND! // FIRST DAY AT THE BEACH”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.