Een rondleiding door mijn houten boshuisje

Daar is hij dan! De rondleiding door mijn nieuwe boshuisje. Ik heb de dag nadat ik de sleutel kreeg deze video gemaakt. Je ziet het huisje hier in de staat waarin de vorige eigenaar het heeft achtergelaten: met alle oude spullen en troep nog erin. Dat wordt een hoop sjouwen en schoonmaken dus πŸ™‚

De video bekijk je hier:

Mocht je het leuk vinden om meer video’s van me te zien in de toekomst, dan kun je je hier gratis abonneren op mijn YouTube-kanaal.

14 thoughts on “Een rondleiding door mijn houten boshuisje”

 1. Wauw, wat onwijs leuk! Van harte gefeliciteerd met je prachtige boshuisje! Ik ben mega benieuwd wat je er van gaat maken, maar zoals je zelf al in de video zei: het wordt vast héél erg mooi haha. πŸ™‚

 2. Leuk huisje!! Ik ben heel erg benieuwd naar het ‘eindresultaat’ als alles schoon is en je eigen meubels erin staan.

  En heerlijk hè, die vogels? Ik woon dan niet in bos maar in dorp maar hier ook non-stop vogeltjes.

 3. Jaaa, leuk om te zien! Ik ben heel benieuwd wat je ervan maakt, er moet nog wel het een en ander aan gebeuren maar als je zo gemotiveerd bent als jij dan komt dat denk ik helemaal goed, ook als je weinig ervaring hebt met klussen. Denk echt dat je er iets moois van kan maken ☺️

 4. super leuk!!
  De vogelgeluiden zijn fantastisch om te horen, word je meteen zen van πŸ™‚
  Ik denk dat ik in de eerste kamer een home office zou inrichten. Lijkt een heerlijke lichtinval te hebben, echt een gezellige werkplek zou je er van kunnen maken πŸ˜‰
  Ik betrap me er al op dat ik mee aan het inrichten ben πŸ™‚
  Ik kan niet wachten om het resultaat te zien! Veel succes ermee!

 5. Wauw wat een gaaf huisje! Behoorlijk groot ook vind ik. En heerlijk zo in de natuur ❀️ Nog best wat werk om het op te knappen en schoon te maken maar ik kan me helemaal voorstellen dat je er enorm blij mee bent.
  Over die boom.. ben je niet bang dat er met storm/regen weer een boom op je huisje valt? Daar moest ik gelijk aan denken. Dat risico loop je toch wat meer in een bos denk ik.
  Iig succes met het opknappen etc. Ben heel benieuwd hoe het uiteindelijk wordt! Ongetwijfeld heel mooi πŸ™‚

  1. Ja het is best groot! Ik ben heel blij met de extra kamer als gastenkamer πŸ™‚ Nee daar ben ik niet zo bang voor. Ze staan stevig en ik ga het gewoon in de gaten houden. Ik had al bedacht om, als het stormt, voor de zekerheid niet daar te slapen. En ik ben goed verzekerd! Dankjewel!

 6. Prachtig! Ik vind de kleur van het hout ook zo mooi, het maakt het zo gezellig! En al die vogelgeluiden <3 En die tuin! Ik wil nu ook verhuizen haha, eerst binnenkort in een Airbnb slapen, die staat al geboekt. Ook een boshuisje πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.