Drie manieren om een spijkerjasje te combineren

Je kan het je misschien bijna niet voorstellen maar ik heb nooit eerder in mijn leven een spijkerjasje gehad. Volgens mij heb ik hier op de foto’s – op het moment dat ik hem ging passen na dan – voor het eerst in mijn leven een spijkerjasje aan. Hoe dat zo is gekomen weet ik niet, maar ik baal er wel van dat ik het niet eerder een keertje geprobeerd heb want ik vind het nu juist super leuk. Ik ben meteen een paar leuke combi’s gaan zoeken in mijn kast. Waar ik al vrij snel achter kwam is dat ik een spijkerjasje op een blauwe jeans echt niet mooi vind. Het liefst draag ik mijn spijkerjasje op een leuk jurkje!

jenniefromtheblog_stylingtip_spijkerjasje1
Ik zag deze look bij Negin en toen besloot ik dat ik ook een spijkerjasje wilde hebben zodat ik de look na kon maken. Deze combinatie vind ik zo mooi! Eerst wilde ik exact dezelfde items als die van Negin gaan halen maar helaas was dat een beetje te duur voor mij. Bij de Primark vond ik dit leuke spijkerjasje voor 15 euro en in mijn kast vond ik dit jurkje (ook van de Primark). Ik besloot het eens bij elkaar aan te trekken en toen kwam er deze outfit uit! Het is niet precies hetzelfde als Negin’s combi maar ik vind dit toch ook heel leuk geworden. Ik draag mijn ketting van de ZARA er bij en witte All Stars.

jenniefromtheblog_stylingtip_spijkerjasje2
Een spijkerjasje met panterprint doet mij een beetje denken aan zo’n foute Flodder-stijl, maar ik dacht laat ik het toch maar eens proberen. Mijn jurkje van de ZARA heeft stiekem ook helemaal niet een panterprint (het zijn hartjes) al lijkt het er wel ontzettend veel op. Verrassend genoeg vind ik het toch nog een hele leuke combinatie! Dit ga ik zeker een keertje dragen zonder panty en mét witte All Stars of leuke sandaaltjes. Ik heb nog een paar koraalkleurige sandaaltjes die er ook heel leuk bij zullen staan. Zo zie je maar weer: bij twijfel altijd even aandoen om te kijken hoe het staat!

jenniefromtheblog_stylingtip_spijkerjasje3
Toch met een jeans? Dan vind ik een donkergrijze of zwarte jeans mooi. Zelf zou ik er geen blauwe jeans bij dragen omdat het dan teveel ‘spijker’ wordt. Ik draag hier een zwarte skinnyjeans van de Vero Moda, donkerblauwe blouse van de H&M en statement ketting van de New Look.

Hoe draag jij je spijkerjasje het liefst?

50 thoughts on “Drie manieren om een spijkerjasje te combineren”

 1. Oké, misschien moet ik er nu toch ook echt aan.. Ik heb zelf ook nog nooit een spijkerjasje in mijn bezit gehad, ik was er nooit zo weg van. Maar de laatste tijd zie ik steeds meer leuke combi’s, ik vind hem met een jurkje ook heel gaaf! Toch maar eens rondkijken.. 😉

 2. Je hebt mij weer wat inspiratie gegeven. Ik vind het zelf ook niet mooi om een spijkerjasje met een spijkerbroek te combineren. Maar met een jurkje is inderdaad super leuk! Ik vind vooral de tweede outfit erg leuk. Dat is iets wat ik ook zo zou aantrekken. Ik denk dat ik straks maar even mijn kast induik 😉

 3. Ik vind het je super staan hoor! Ik heb zelf een spijkerjasje van de VeroModa en het is ZO handig! Telkens als ik niet weet wat ik aan moet, trek ik die aan! Het past met zoveel outfits! Ik vind het ook leuk op een bordeauxrode broek of zo’n nep leren broek

 4. Hele leuke combi’s! Ik vind spijkerjasjes bij anderen en ook bij jou zó leuk! En als ik er dan zelf een pas dan vind ik het niet staan, haha! Toch maar eens weer een keer proberen!

 5. Ik vond spijker op spijker eerst ook helemaal niks, maar ga het toch steeds leuker vinden ! Maar iedereen z’n smaak natuurlijk 🙂
  De derde outfit vind ik superstoer ! x

 6. Omg Jennie die laatste outfit is zo leuk! Ik heb zelf ook een spijkerjasje en ik draag hem zo vaak. Die laatste outfit vind ik zo leuk gecombineerd. Ik draag mijn spijkerjasje het liefst ook met een donkere broek, met zo’n blouse is het echt mooi. Leuk artikel!

 7. Ik bedenk me nu dat ik al twee jaar mn spijkerjasje aan de kapstok heb hangen. Tijd om er weer eens wat mee te doen! Ik denk dat ik voor de combinatie met een leuk jurkje ga!

 8. Dit is handig om te lezen! Ik vind het echt lastig om een spijkerjasje leuk te combineren en vind het er al snel lomp of fout uitzien. Vaker met een jurkje proberen.

 9. Wat een handig en fijn artikel! Ik vind het tweede outfitje het leukst, ik hou nou eenmaal van panterprint ook al zijn het hartjes, haha. Die outfit is echt leuk voor de zomer met een paar sandaaltjes inderdaad. Nu ga ik echt nadenken om zo’n outfit aan te schaffen. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.