Dit was mijn 2017!

♡ Januari

Oud & nieuw vierde ik vorig jaar met vriendinnen in Disneyland! We waren de hele dag in het park en hadden zelf oliebollen meegenomen omdat ze dat daar natuurlijk niet kennen. Verder had ik begin januari een fotoshoot voor de sportcollectie van Hunkemöller, wat heel leuk was om te doen. Op 17 januari vloog ik naar Hawaii en dat was echt de reis van mijn leven. Ik zat eerst op het eiland Oahu en ging daarna door naar Maui. Ik zag watervallen, de mooiste stranden, deed een 6 uur lange wandeling door een vulkaan (waar ik ook door de wolken en zelfs door een regenboog heen liep), ik keek boven de wolken (op de vulkaan) naar de zonsondergang, at de lekkerste acaibowls en heb heel vaak gehuild om hoe mooi alles was. Ook ontmoette ik daar Pati uit Zwitserland. Zij is een hele goede vriendin van me geworden.

♡ Februari

Begin februari was ik nog steeds op Hawaii. Mijn zus kwam de laatste week ook langs vanuit Nieuw-Zeeland dus we hebben heel veel mooie dingen ook nog samen kunnen zien. We gingen naar Red Sand beach, klommen door het woud, zwommen in de Olivine Tidepools en reden samen de Road to Hana. Ik ontmoette op Maui een jongen (uit San Diëgo) die ik heel leuk vond. Ik was toen alweer vijf jaar vrijgezel en voelde voor het eerst sinds jaren weer kriebels in mijn buik. Ik had zoveel moois gezien op de eilanden en wilde nog helemaal niet naar huis. Het afscheid van alles en iedereen daar was dus behoorlijk zwaar. Wel was het weer fijn om in mijn huisje te zijn. In de weken daarna ging alles gewoon z’n gangetje. Ik ging naar kantoor en werkte aan leuke projecten.

♡ Maart

In maart mocht ik met Sharon mee naar Milaan. Ze ging voor haar blog en mocht iemand meenemen. Heel gezellig! We gingen ook nog naar het Comomeer. Wat hebben we veel ijsjes gegeten toen.. In deze maand startte ik ook een kledingwebshop met mijn zus. Helaas ben ik daar al snel daarna mee gestopt omdat ik het toch te druk had met andere dingen en me er niet goed op kon focussen. Maar ik vind wel dat we echt een goed concept hadden neergezet met een super leuke website. In maart won ik een meet&greet met Busted, één van mijn lievelingsbands van toen ik 16 was. Ik was toen altijd stiekem verliefd op Charlie, die je op de foto’s ziet. Grappig om na al die jaren de muziek weer te horen en mijn crush van vroeger te ontmoeten! Verder had ik een hele toffe fotoshoot voor WE.

♡ April

In april was ik weer in Disney! Ik was uitgenodigd door het park voor iets heel cools: we mochten vóór het park openging door het park heen hardlopen. Een helemaal leeg park dus. May was erbij en het was echt een onvergetelijke ervaring. Verder had ik een fotoshoot voor Lee wat heel leuk was om te doen. Ik kwam in april in contact met een skategroep in Rotterdam. Deze jongens hebben mij de hele lente en zomer leren longboarddancen. Ik heb ze in verband met het weer van nu en mijn gescheurde enkelbanden al lang niet meer gezien, zo jammer. Hopelijk komende zomer weer!

♡ Mei

In mei ging ik naar San Diëgo, op bezoek bij de jongen die ik op Hawaii had ontmoet. Ik zou twee weken met hem zijn, maar hij moest na een week onverwachts weer terug naar Hawaii voor werk. Die week samen was leuk, maar na thuiskomst is ons contact vrij snel verwaterd. We hebben het wel echt leuk gehad samen en daar ben ik dankbaar voor. Mijn tweede week in San Diëgo bracht ik dus in een hostel door, wat onverwachts echt SUPER leuk was. Ik ontmoette twee jongens uit Australië en een meisje uit Nederland en we hebben zoveel lol gehad. We zijn een paar keer gaan hiken en waren vaak op het strand te vinden. ‘s Avonds maakten we kampvuurtjes op het strand. Onderweg naar huis kwam ik op het vliegveld in Londen ineens Janni en Jon (bekend van Instagram en Youtube) tegen!

♡ Juni

In juni was het heeeerlijk weer in Nederland. Het zonnetje scheen lekker! Samantha en ik gingen steeds vaker samen foto’s maken en deden onder andere een fotoshoot voor Mercedes-Benz. Ze maakte ook hele mooie skatefoto’s van mij waar ik nog steeds heel blij mee ben. Linksonder zie je een beetje een overdreven foto van mij 🙂 Die hoort bij de blogpost waarin ik bekend maakte dat ik ging stoppen met Nextdoor Agency, het bedrijf dat ik samen met Erika had. We verzorgden betaalde samenwerkingen tussen Instagrammers en merken en ik werd er helaas toch niet gelukkig van. Tijd om ermee te stoppen dus. Verder overleed in juni mijn lieve opaatje. Op een prachtige leeftijd wel, 93 is hij geworden en hij heeft een super mooi leven gehad. Wat er ook gebeurde in juni: ik sprak voor het eerst af met Herman, die nu mijn vriendje is 🙂 🙂 🙂 We gingen kanoën en pannenkoeken eten. De tweede of derde keer dat we elkaar zagen was het super warm buiten. Ik had twee waterpistolen meegenomen, die gevuld op Utrecht Centraal, er één voor zijn deur gelegd, aangebeld en ben toen weggerend om me te verstoppen. Toen volgde natuurlijk een watergevecht. Dat is een van mijn favoriete herinneringen tot nu toe met hem ♡

♡ Juli

In juli en de maanden daarna werkte ik veel bij Sajoer (in Rotterdam). Ik had aan jullie bekendgemaakt dat ik het fijn vond om na al die jaren online werken eens voor offline werk te gaan. Op dit moment werk ik nog steeds met veel plezier bij de sapbar. Dat combineer ik met het bloggen dus zo heb ik een fijne afwisseling tussen online en offline werken. Drie dagen bij Sajoer en twee dagen online. In juli ging ik met May, Josie en Romane een dag op pad met een Volkswagenbusje. Dat was ZO gezellig. Ennn… ik ging bij Pati (die ik op Hawaii had ontmoet in januari) op bezoek in Zwitserland. Zij en haar broer lieten me de mooiste meren zien. Wat een prachtig land.

♡ Augustus

De zomer bracht ik door in Nederland. Ik heb in augustus veel in de sapbar gewerkt en verder vooral gezellig afgesproken met vrienden. Ook heb ik deze maand héél veel op mijn longboard gestaan. Vaak ging ik aan het einde van de dag een lange route afleggen en dan zag ik super mooie zonsondergangen, zoals die op de 5e foto. Ik ging ook op bezoek bij Laurens in Groningen. Op de tweede foto zie je het landhuis Oosterhouw waar hij een aantal maanden woonde. Echt een fantastisch huis (met een boekenkast met een geheime deur er in!) met een prachtige tuin waar je je uren in kan vermaken.

♡ September

In september ging ik met Kim (mijn collegaatje van de sapbar) naar Sardinië om te nazomeren. Het was daar nog heerlijk weer en lekker rustig omdat het vakantieseizoen net voorbij was. Het enige actieve wat we deden die vakantie was naar de supermarkt, de stranden en de restaurants lopen. Voor de rest lagen we alleen maar in bed en op het strand, hahaha. Bij thuiskomst was het weer tijd om te werken: bij de sapbar en achter de computer aan mijn blog.

♡ Oktober

In oktober kwam Pati (uit Zwitserland, die ik op Hawaii ontmoette) naar Rotterdam! Ze had vijf dagen vrij dus kwam ze gezellig hier naartoe. We hebben er hele gezellige dagen van gemaakt, zonder verplichtingen. We hebben die dagen alleen maar de wekker gezet om naar de spa te gaan 🙂 Verder gingen we veel wandelen, ik liet haar de stad zien en vaak zaten we ook gewoon binnen te kletsen en te lezen. Pati voelde zich helemaal thuis hier en dat was super fijn. In oktober kregen we ook de knalroze muur in Rotterdam! En ik ging gezellig uit eten met Rosalie <3

♡ November

November was de maand waarin ik afscheid nam van #Workmode. Dat is een co-working space voor vrouwen met een eigen onderneming en ik ben daar anderhalf jaar office manager geweest. Ik heb daar tientallen super inspirerende meiden ontmoet en ik weet zeker dat ik met een aantal van hen nog in contact ga blijven. Mijn blog bestond in november 7 jaar en dat vierde ik met donuts. Verder ging ik in deze maand ook voor het eerst met Herman een paar daagjes weg! We gingen twee nachtjes naar Centerparcs en hadden de hond bij mijn moeder opgehaald om mee te gaan wandelen. Zo gezellig was dat weekendje ♡ 🙂 Eind november vertrok ik met Samantha naar… New York! We gingen er heen voor de lol en schoten daar ook nog twee samenwerkingen voor mijn blog: voor Zalando en Zinzi.

♡ December

Op onze laatste dag in New York ging ik in een bruidsjurk door de stad voor een fotoshoot. Echt een once-in-a-lifetime dingetje. Samantha wilde heel graag een keer een bruidsshoot doen in de stad, dus hadden we een jurk van een designer geleend en gingen we op pad. Heel gek gevoel om in een bruidsjurk in een metro in New York te staan, maar wel heel tof! Meteen toen ik thuiskwam vierde ik mijn verjaardag (7 december, ik werd 24). Verder versierde ik mijn huis voor de kerst, kreeg ik voor het eerst in mijn leven een bril en speelde ik heel veel Rummikub.

Wil je mijn jaaroverzicht van 2016 nog eens terugzien? Dat kan hier!

14 thoughts on “Dit was mijn 2017!”

  1. Super leuk om te lezen en te zien! Wat heb je ontzettend veel gereisd en super veel mensen ontmoet. Ik weet dat het niet altijd zo is, maar jouw leventje ziet er in deze foto’s toch behoorlijk tof uit. En die bril staat je heel tof trouwens 🙂 xx

  2. Wat een heerlijk jaar heb je toch gehad. Blijft tof om al je avonturen zo te volgen, voelt alsof ik een beetje binnenkijk in het leven van een vriendin.

  3. Ik gun het je allemaal ontzettend, maar jeetje, wat zou ik ook graag zo’n prachtig jaar met zoveel reisjes willen, haha! Ik vind het zo goed van je dat je bepaalde dingen hebt laten gaan omdat het je niet gelukkig maakte, daar kunnen heel veel mensen nog wat van leren. En!! Wat fijn dat je zo’n lief vriendje hebt!!! Gods, ik voel me een beetje als een hele trotse mama of vriendin ofzo :’) anyway, ik wens je een ontzettend fijn 2018 en ik kijk nu al uit naar als je blogposts en mooie foto’s! (Ennehhh, dankzij jou ga ik in 2018 eens kijken of ik mezelf kan redden op een longboard!)

  4. Wauw wat een prachtige reizen heb je het afgelopen jaar gemaakt! Zo gaaf dat je dat allemaal kunt doen <3 Hawaii ziet er echt onwijs mooi uit zeg, wat een ervaring!

  5. Wauw, wat een jaar! Ben een tikje jaloers op alle mooie reizen die je hebt gemaakt haha, zo gaaf! Ik ben nog nooit in Amerika geweest en dat staat zo hoog op mijn lijstje. Maar goed, eerst samenwonen in februari en dan kijken hoeveel geld er overblijft ?

    Anyway, gelukkig nieuwjaar! Ben benieuwd wat 2018 je gaat brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.