Dit was mijn 2015!

Ik heb dit overzicht met zoveel plezier zitten schrijven. Wat heb ik een leuk jaar achter de rug. Ik kreeg er een nieuwe hobby bij (suppen), ontmoette veel leuke mensen (en behoorlijk wat celebs trouwens), was verliefd, bezocht wat leuke steden, huurde een kantoorplek voor mijn blog en nog veel meer. Ik heb het allemaal per maand in een overzicht gezet. Hopelijk hebben jullie veel plezier in het terug lezen en wie weet herken je nog wat dingen!

Januari

♡  Januari
Januari was een vrij rustige maand. Ik was bezig met het afronden van mijn stage bij Sanoma. Totaal onverwachts kreeg ik de vraag of ik als freelancer wilde blijven hangen. Super leuk! Daar heb ik uiteraard ja op gezegd. Bij het ‘afscheid’ kreeg ik een chocofondueset (ze kennen me daar goed haha) en we gingen sushi eten. Dat was het moment waarop ik leerde dat je die edamame boontjes niet helemaal in je mond moet stoppen maar de kleine boontjes er uit moet halen 🙂 Later in de maand ontmoette ik een aantal leuke bloggers en YouTubers in Rotterdam. Januari was ook de maand waarin ik voor het eerst bij Robin thuis kwam om een workshop hoepels maken te volgen. Op dat moment wist ik nog niet dat we samen een succesvol bedrijf zouden starten.

Februari

♡  Februari
In februari kwam mijn zus Ingrid terug van haar stage in Nieuw-Zeeland. Kijk hoe bruin ze was! Toen we vervolgens naar huis in Brabant gingen had mama een verrassing voor ons thuis: een nieuw hondje! Daantje is nu helemaal ingeburgerd in ons gezin en ze wordt steeds maar liever. Toen ik in februari mijn before en after foto’s plaatste van het hoepelen (in 1 maand -2 cm taille) werd ik overladen met enthousiaste reacties. Ik had het gevoel dat ik daar wat mee moest doen en twee weken later startten Robin en ik onze shop Hoop It Yourself. Dat is een wilde gok, maar uiteindelijk een super goede beslissing geweest. En dan de laatste foto: mijn zus ging na drie weken thuis te zijn geweest alweer weg. Een half jaar Lissabon dit keer. Afscheidsfoto op de Euromast!


maart

♡  Maart
Het hoogtepunt van maart was toch wel de ontmoeting met de mannen van Geordie Shore. Via MTV mochten mijn nichtje en ik Gaz en Aaron interviewen. Ze waren super aardig en we hadden echt een leuke avond. Verder stond maart in het teken van kei hard werken om de hoepelshop van de grond te krijgen. 24/7 in de weer met tape. In mijn vrije tijd maakte ik mooie longboardtochten.


April

♡  April
En in april ontmoette ik The Brothers Green van MTV, Kay Nambiar (yasss) en… Gordon en John van den Heuvel! Die laatste twee mochten we namelijk op tv leren hoelahoepen in de show Goor Draait Door. Geweldig was dat, echt een leuke ervaring. Hier kun je de video terug kijken. Aan het einde van april gingen mijn zus Marlies, mama en ik naar Lissabon om gezellig Ingrid op te zoeken. We verbleven in een heel leuk Airbnb huisje!

Mei

♡  Mei
In mei had ik allemaal van die losse leuke dingen. Naar het concert van The Vamps (waar ik de band Zomaer ook nog tegen kwam, fangirlen!), de bruiloft van mijn ex-huisgenootje Samantha en op de een of andere manier (ik denk nog steeds dat ik de uitnodiging per ongeluk heb gekregen) kwam ik op het feest van de Gumball 3000 terecht. Mega luxe allemaal met dikke auto’s in een dik hotel, stond ik daar te feesten met Martin Garrix en Tony Hawk!

Juni

♡  Juni
In juni konden jullie meegenieten van de zomerkriebels met mijn date uit Engeland. Tijdens kerst vorig jaar was onze eerste date en in juni waren we nog steeds aan het daten. Vooral veel longboarden en lekker naar het strand! Juni was heel warm dit jaar dus ik bracht veel tijd in het zwembad door. Ook deed ik met Robin een leuke fotoshoot bij Brouwersdam op het strand en tussen de hittegolven door ging ik met winkelkarren vol hoepels naar het PostNL punt. Deze maand ging ik voor het eerst suppen, wat uiteindelijk een van mijn favoriete hobby’s van afgelopen zomer is geworden.


juli

♡  Juli
In juli was Mieke in Nederland. Ze woont in Australië en heeft op de middelbare school een uitwisselingsjaar bij ons op school gehad. Ze was weer even in Nederland en gaf een super gezellig feestje op de boerderij van haar gastouders. Ik haalde Ingrid op bij Eindhoven Airport want die kwam weer terug na haar stage in Lissabon. Verder ging ik een weekend naar Londen op bezoek bij mijn date. We hebben kort daarna helaas besloten dat het hem toch niet ging worden voor ons. Heel jammer, maar we hebben een leuke tijd gehad!

augustus

♡  Augustus
In augustus was ik veel in en op het water te vinden. Verder had ik vanaf augustus een nieuwe werkplek voor mijn blog: hashtag workmode in Amsterdam. Dat mocht ik vanaf toen mijn kantoorplek noemen, heel leuk! Verder ging ik naar de openlucht bioscoop en ik mocht mee varen op de bloggersboot bij Sail Amsterdam.

September

♡  September
In september begon mijn minor die ik komende maand ga afronden. Ook was in die maand de chicks longboard day bij Sickboards waar ik veel meiden leerde kennen die ook graag (long)boarden. Verder ging ik richting Brussel om te longboarden door de stad tijdens de car free sunday met Niels en Jason. Oh, en ik deed mee aan Mudmasters! Hartstikke ziek was ik toen. Met een griep door de modder rennen en door sloten zwemmen was toen echt zwaar, maar alsnog een hele leuke ervaring.

Oktober

♡  Oktober
Oktober begon ik samen met Xenia met een gezellig weekendje in Brussel. We gingen shoppen, eten en genieten van het mooie hotel. Verder ging ik met Robin naar het Reebok ONE event en sindsdien ben ik verslaafd aan de Les Mills Bodypump en GRIT strength lessen. Blij dat ik naar dat event geweest ben! Verder in oktober lekker veel gezellige avondjes met huisgenoten op de bank en hard werken in het altijd gezellige Workmode kantoor!

November

♡  November
Als ik zo terug kijk was november echt een nogal luxe maand. Ik kocht mijn Chanel tas, mocht overnachten in het Hoxton hotel, bakte allemaal lekkere dingetjes, zag Gavin Degraw live, uit eten met Asos… niet verkeerd!

December

♡  December
December begon goed voor mij met het nieuws dat ik in de etalage van O’Neill en bushokjes in Amsterdam en Rotterdam te zien was! Dat is meteen ook mijn favoriete samenwerking van 2015. Verder vierde ik in december mijn verjaardag, sinterkerst met vriendinnen uit Brabant, een dagje shoppen in Maastricht met mama en een bloggers event waarbij we de grootste goodiebags ooit meekregen. Verder weer lekker op dreef met het sporten sinds mijn bodypump/grit verslaving!

Wat een mooi jaar met zoveel leuke dingen. Ik hoop dat ik komend jaar nog zo’n jaar mag beleven, al hoop ik stiekem dat mijn recap van 2016 wat meer gevuld is met palmbomen. Mocht je nu nog verder terug willen kijken in de tijd, dan kun je mijn terugblik op 2014 hier nog een keertje lezen.

Ik wens jullie allemaal alvast een fijne jaarwisseling!

39 thoughts on “Dit was mijn 2015!”

 1. Ah, wat supertof om dit te zien Jennie! Gaaf dat je zoveel leuke dingen hebt mogen doen voor je blog, en ook natuurlijk dat jij en Xenia jullie eigen shop hebben opgezet! Ik heb zelf ook net een jaaroverzicht samengesteld met de 3 leukste outfits, recepten en levensgebeurtenissen, en het is eigenlijk zo bizar om te beseffen wat je allemaal hebt gedaan in een jaar en hoe jijzelf en je blog ontwikkelt zijn… Tenminste, dat gevoel had ik, kan me voorstellen dat jij dat ook had 🙂

 2. Grappig om zo alles nog een keer te lezen en te bekijken wat je dit jaar allemaal hebt gedaan! Ik vind dat je trots op jezelf mag zijn en dat 2016 net zo mooi (of nog mooier!) mag worden!

 3. Wauw, dit is echo’n tof overzicht! Zoveel leuke dingen heb je mogen doen in 2015, en je hebt inderdaad veel celebs ontmoet haha! Ik hoop dat 2016 weer zo’n mooi jaar voor je word <3

 4. Wat gaaf om bij alles te denken ‘Ohja!’, best apart eigenlijk. Dat betekent volgens mij wel dat ik je graag volg, toch? 🙂 Erg leuk om zo’n overzicht te zien! Ik wens je een nóg mooier 2016 toe.

 5. Wow Jennie, je hebt echt een spetterend jaar gehad! Wat heb je veel gave dingen mogen doen! Ik vind het vooral knap hoe jij en Robin de hoepelshop op hebben gestart! Daar heb ik echt respect voor! Ook echt gaaf dat je gewoon op bushokjes staat! Ik begrijp dat dat je favoriete samenwerking is! Ik wens je een heel mooi 2016 toe! Hopelijk zie ik je in 2016 weer een paar keer!

 6. Wat leuk om dit zo allemaal op een rijtje te zien! 2015 is echt een jaar om trots op te zijn, Jennie en ik hoop voor jou dat 2016 net zo succesvol (of nog succesvoller) mag worden. Een hele fijne jaarwisseling gewenst. <3

 7. Wat een super leuk overzicht van prachtige dingen die je hebt gedaan en mogen doen. Hopelijk brengt 2016 je veel goeds en een mooi uiteinde voor het nieuwe jaar alvast! Ga het lekker vieren zou ik zeggen!

 8. Oeps, dan herken je alles (fangirl haha).
  Ik wens je een gezond en heel gelukkig 2016 toe 🙂
  Hopelijk kan ik volgend jaar meegenieten van de palmboom foto’s op je blog. Keep going!

 9. Wat leuk om te lezen! Echt supergaaf dat je dit jaar samen met Xenia een webshop op hebt gezet, en wat leuk dat jullie een hondje hebben gekregen! Een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2016

 10. Ik dacht dat ik je nog niet zo héél erg lang volgde, maar nu ik dit teruglees blijkt het toch alweer een jaar te zijn! Het ziet er naar uit dat je een mooi jaar hebt gehad met veel mooie veranderingen en hoogtepunten. Fijne jaarwisseling en alvast een nog beter 2016! Liefs.

 11. Pingback: Dit was mijn 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.