De leukste Airbnb vakantiehuisjes in Noord-Brabant

Vakantie in eigen land is op dit moment enorm populair! Gelukkig maar, want een vakantie dichtbij huis kan ook ontzettend leuk zijn en Nederland heeft prachtige natuurgebieden. Als je in Nederland in de natuur op vakantie wil, denk je misschien al snel aan een huisje op een van de waddeneilanden of op de Veluwe. Maar heb je er al eens aan gedacht om Noord-Brabant te ontdekken? Deze provincie heeft prachtige natuurgebieden om te wandelen, kanoën en mountainbiken. Ik heb de leukste Airbnb’s in Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet.

De Loonse en Drunense Duinen, het Leenderbos, de Malpie, De Groote Peel, Het Groene Woud, de Maasheggen, de Biesbosch, de Baronie van Breda… er zijn zoveel mooie wandelgebieden in Noord-Brabant. Onder andere op de website van Staatsbosbeheer vind je wandelroutes van allerlei lengtes door de hele provincie. En, naast mooie wandelroutes heeft de provincie natuurlijk ook gezellige steden om een dagje naartoe te gaan. En wat de provincie ook biedt: bijzondere overnachtingen! Tijdens mijn zoektocht naar de leukste overnachtingen in Noord-Brabant kwam ik van alles tegen. Van yurts tot pipowagens en zelfs de mogelijkheid tot overnachten in een kerk. Het lijstje met de leukste Airbnb accommodaties vind je hieronder.

€34 korting op je eerste reis met Airbnb!
Ga je voor het eerst een accommodatie boeken via Airbnb? Als je je via deze link aanmeldt krijg jij €34 korting op je eerste reis met Airbnb en ik €15 reistegoed. Zo kunnen we elkaar mooi helpen. De korting is ook geldig op accommodaties in het buitenland.

Nog niet gevonden wat je zoekt? Hier zijn nog twee lijstjes met leuke Airbnb’s door heel Nederland:
De leukste Airbnb’s in Nederland deel 1
De leukste Airbnb’s in Nederland deel 2

11 thoughts on “De leukste Airbnb vakantiehuisjes in Noord-Brabant”

  1. Wij zouden op roadtrip door Europa (Duitsland, Hongarije en Slovenië) maar dat hebben we nu geannuleerd. Gisteren hebben we echt een prachtig huis gevonden in Limburg waar we naartoe gaan. Nu nog iets zoeken voor de 2e week 🙂 Wie weet zit hier wel iets bij!

  2. Wat een leuk overzicht. De familie van mijn schoonzus heeft een landgoed met allerlei blokhutjes in het bos 🌿. De meeste zijn 2e woningen van mensen, maar een aantal blokhutjes verhuren ze (zowel lang als kort). Sinds kort staan de het kleinste blokhutje ook op airbnb: https://www.airbnb.nl/rooms/43550076?&s=67&unique_share_id=361888b0-ec27-4b60-bcb5-efcda5b452d1. Ik heb geposeerd voor de foto, haha 💁🏼‍♀️. Wellicht ook nog leuk voor bij dit overzicht. Super betaalbaar, middenin de natuur en oprecht een heel gastvrij gezin die er alles aan doen (als je dat wil) om het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Ze hebben trouwens ook een kampeerterrein. En een zwembad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.