De antwoorden op jullie vragen!

Hoe laat sta je ‘s ochtends op en hoe laat ga je weer slapen?
Ik ga ‘s avonds meestal rond 11 uur slapen en ik heb op dit moment eigenlijk geen vast tijdstip waarop ik ‘s ochtends opsta. Ik vind het heerlijk om in mijn bed te blijven liggen en dat doe ik dan ook (te) vaak. Op de middelbare school kon dat niet omdat ik vaak om half 9 op school moest zijn, maar op de hogeschool is dat niet meer zo. Mijn goede voornemen voor dit jaar is om mijn ritme weer helemaal goed te krijgen want op deze manier werkt het niet meer. Ik ga het drukker krijgen met school en met mijn blog dus het is belangrijk dat ik mijn tijd goed besteed!

Zing je wel eens onder de douche?
Ja, maar wel alleen als de radio aan staat. Ik kan echt niet zingen dus als ik meezing met de radio dan hebben mijn huisgenoten er minder last van 😉


Wat is je lievelingseten?
Echt één ding kan ik eigenlijk niet kiezen. Ik ben gek op poffertjes met roomboter, poedersuiker en aardbeien. Verder vind ik pizza lekker, oh en spareribs met frietjes! En chocoladefondue ennnn nog veel meer 😀

Word je wel eens herkend op straat door lezeressen?
Ja, dat gebeurt af en toe wel eens. Soms stapt diegene dan op mij af maar meestal krijg ik later een mailtje met “ik zag je lopen maar ik durfde niks te zeggen!”. Kom gerust met me kletsen hoor, dat vind ik alleen maar leuk! Ik vind het leuk om te weten wie mijn lezeressen zijn en om ze te leren kennen.

Skip je wel eens een avondje uit om aan je blog te werken? 
Heel toevallig heb ik dat laatst één keertje gedaan, maar daarvoor eigenlijk nooit. Als ik plannen heb voor het weekend dan zorg ik dat mijn schoolwerk en blog zijn bijgewerkt zodat ik lekker zonder stress kan genieten van wat ik ga doen.

Heb je een vriendje?
Nee op dit moment niet!

Ik zag op Twitter voorbij komen dat je een Tinderdate had. Wil je daar een artikel over schrijven met jouw ervaringen en tips?
Haha, natuurlijk! Daar zal ik binnenkort eens voor gaan zitten.

Voelt het bloggen voor jou wel eens als een verplichting?
Nee, eigenlijk niet. Ik blog nu al drie jaar en inmiddels is het gewoon bij mijn leven gaan horen. Het hoort gewoon bij mijn dagelijkse dingen en ik vind het ook nog steeds iedere keer super leuk om te doen, dus echt als een verplichting voelt het niet. Ik wil heel graag iedere dag iets posten maar soms gaat dat gewoon niet en dan sla ik een dagje over.


Luister je naar One Direction?
Ja, sowieso! Ik ken volgens mij van alle liedjes de tekst wel uit mijn hoofd. Ik ben geen mega-fan of zo maar ik vind het gewoon leuk als de liedjes af en toe tussendoor komen. Voor in de auto heb ik op mijn iPod een speciale afspeellijst staan vol met meezingers. Daar staan ook een aantal nummers van One Direction tussen. Diana is momenteel mijn favoriet denk ik!

Naar wat voor muziek luister je verder?
De laatste tijd ben ik weer helemaal fan van Gavin Degraw. Verder zijn dit een aantal bands en artiesten die ik leuk vind: Every Avenue, The Summer Set, The 1975, The Vamps, The Cab, The Click Five, Busted, Hot Chelle Rae, The Maine, Boyce Avenue en A Rocket To The Moon.

Welke tijdschriften lees je?
Mijn favorieten zijn Fashionista Magazine, de Cosmopolitan en de Grazia.

Ben je ergens bang voor?
Clowns, poppen en pindakaas!

Wat zijn je grootste ergernissen?
Mensen die praten in de stiltecoupé en ik vind het ook heel vervelend als iemand 100x laat weten wat er mis is. Laatst zat er in de trein een man achter mij de hele tijd te zuchten en ik werd er helemaal gek van want ik probeerde te studeren. Na een tijdje vroeg ik wat er mis was en toen klaagde hij dat de stoelen in de nieuwe trein echt niet lekker zitten. Nou, dat zuchten zorgt er niet voor dat de stoel fijner gaat zitten en je irriteert er alleen maar anderen mee!

Welke camera gebruik je?
De Canon EOS 600D met 50mm lens.


Ben je al een keer van je longboard gevallen? Deed het pijn?
Nee, echt gevallen nog niet. Ik heb wel een paar keer gehad dat mijn board achter een tegel of tramspoor haakte. Het board stopt dan en daardoor ‘struikel’ je wel. Ik trap mijn board dan altijd naar achteren waardoor ik gewoon op mijn voeten terechtkom. Een longboard is lang en breed dus je staat lekker stevig. Je kan daardoor niet zo heel snel vallen (gelukkig)!

Wil je van je blog je beroep maken?
Dat zou ik echt heel erg leuk vinden, maar ik weet niet of dat gaat gebeuren. Ik vind het belangrijk om eerst mijn HBO-diploma te halen dus dat gaat de komende 2,5 jaar nog voor, tenzij er echt echt echt grootse dingen gebeuren met mijn blog. Na mijn studie zou ik graag fulltime willen bloggen maar ik weet natuurlijk nog niet of dat ook echt gaat gebeuren. In die 2,5 jaar kan er nog zoveel gebeuren. Wie weet vind ik wel ergens anders mijn roeping of misschien zijn blogs in die tijd wel weer vervangen door een nieuwe uitvinding (je weet maar nooit 😀 ). Maar ik zou het dus wel heel graag willen!

Als je voor 1 dag van leven zou kunnen ruilen, met wie zou je dan ruilen en waarom?
Met Blake Lively. Ik vind haar zo mooi en zo perfect. Ik zou wel eens een dag willen ruilen van leven om te kijken of het echt allemaal zo perfect is 🙂


Wat is je favoriete fruit?
Ik ben gek op ananas, mango en aardbeien. Super lekker om zo te eten maar ook erg lekker in een smoothie.

Mijn orchidee heeft te kennen gegeven niet met me verder te willen, welke stappen kan ik nu het best ondernemen, ik kan me niet voorstellen met een andere kamerplant te leven. Ben echt wanhopig!
Een orchidee heeft af en toe rust nodig. Ik denk dat het komt door al die feestjes die jullie hierboven geven en misschien komt het ook wel een beetje door jullie zangkunsten die tot beneden zijn te horen. Zet hem eens een nachtje op jullie balkon, dat zal ‘m goed doen! En anders mag ‘ie ook wel een nachtje bij ons komen logeren. Deze vraag is ingezonden door mijn bovenbuurjongens, wat een grapjassen 😀

Wie maakt je outfitfoto’s?
Vriendinnen of mijn huisgenootje Janneke.

Wat zou je doen als je navel bang is in het donker en elke keer als je een shirt aan trekt ze begint te gillen?
Als een gek m’n buikspieren gaan trainen zodat ik naveltruitjes kan dragen. Offf een fietslampje aan de binnenkant van mijn trui plakken!


Hoe vind je het om op kamers te wonen? Voel je je wel eens eenzaam?
Ik vind het super leuk om op kamers te wonen. Je leert er heel veel van (zelfstandiger zijn en met geld omgaan) en je hebt echt een plekje voor jezelf, je eigen huisje. Ik woon samen met nog drie meiden in een huis dus eenzaam voel ik me niet hoor! Mijn ouders en mijn hond Sjef mis ik natuurlijk wel maar dat maakt het extra leuk om weer een weekend terug te gaan 🙂

Heb je broers/zussen?
Ik heb twee zussen, Marlies en Ingrid. Marlies is 23 en ze woont momenteel in Barcelona. Ze reist veel en heeft ook al in Madrid en Berlijn gewoond. Daardoor zie ik haar niet vaak, maar ook dat maakt het weer extra leuk om haar te zien. Toen Marlies in Berlijn woonde ben ik met papa, Ingrid en mijn nichtje Zoë een weekendje bij haar op bezoek geweest. En nu zou ik bijvoorbeeld ook naar Barcelona kunnen vliegen om haar te zien. Ik mis haar dus wel maar het heeft ook weer z’n voordelen, zo’n zus die in het buitenland woont! Ingrid is 21 en zij zit nu op kamers in Tilburg. Ingrid zie ik vaak in de weekenden en je kent haar misschien wel van een paar foto’s van Instagram, de longboardfoto’s bijvoorbeeld. Ingrid had al eerder dan ik een longboard en ze heeft het mij geleerd!


Wat is je favoriete parfum?
Versace Bright Crystal, die draag ik al jaren!

Hoe spreek je jouw naam uit? Op z’n Engels of gewoon Nederlands?
Officieel spreek je het gewoon uit als Jennie, dus gewoon Nederlands, maar de laatste tijd zijn er steeds meer mensen -vooral in Rotterdam- die het uitspreken als ‘djennie’. Ik vind het allemaal prima! Als ik mezelf voorstel zeg ik altijd ‘Jennie’ maar bij mijn blognaam zeg ik wel ‘djennie from the blog’.

Wil je meer artikelen schrijven over gezond leven en sporten?
Ja hoor, natuurlijk! Op 1 februari komt er weer een nieuwe post aan met extra veel motivatie en dan hoor ik graag van jullie hoe het tot nu toe met jullie gaat. Ik kan ook wel wat recepten posten van smoothies en lekkere salades, misschien ook over sportoutfits? Laat me maar weten wat jullie willen zien!

Ik zit te twijfelen om over te stappen van Blogspot naar WordPress. Wat vind jij, zal ik dat doen?
Ja dat zou ik wel doen! Ik heb de overstap een tijdje geleden ook gemaakt en ik ben erg blij met mijn keuze. Helaas zijn niet alle comments meegegaan maar verder is alles prima gegaan. Als je er niet veel verstand van hebt dan zou ik als ik jou was even iemand zoeken die er wel veel verstand van heeft. En altijd eventjes een backup maken! Toen ik ging overstappen was ik bang dat ik heel weinig bezoekers zou hebben omdat ik dan geen Google Friend Connect meer had maar ik heb eigenlijk geen verschil gemerkt na de overstap. Nou ja, eigenlijk wel want er kwamen juist veel meer bezoekers na de overstap omdat mijn website er nu beter uitziet en omdat je met WordPress ook beter aan SEO (vindbaarheid in Google) kunt doen. WordPress blijft maar met updates komen en ik heb het gevoel dat Blogger daar een beetje in achter blijft. Ik denk dat over een tijdje toch iedereen op WordPress zit.

Heb je nog leuke plannen voor het komende jaar?
Ik heb nog niet echt hele grote plannen gemaakt. Ik zie wel weer wat er op mijn pad komt! Vorig jaar ging ik bijvoorbeeld onverwachts naar New York, dat zag ik echt niet aankomen en dat vind ik dan juist de leuke dingen. Voor nu heb ik eigenlijk alleen twee concerten op de planning staan. In maart ga ik naar Gavin Degraw en naar The 1975. Zie ik iemand daar? Verder ga ik komend jaar waarschijnlijk ook op stage. Dat is wel het plan in ieder geval.

Heb jij nog meer leuke vragen? Zet ze dan gerust hieronder neer! Dan komt er binnenkort een deel 2 🙂

48 thoughts on “De antwoorden op jullie vragen!”

  1. Ik kijk sinds een paar dagen op je blog, en was eens terug aan het lezen wat voor posts je allemaal had, toen ik bij deze kwam en ik zag dat je PRECIES dezelfde bands luistert als ik (behalve One Direction dan). Whaaa, dat gebeurt me echt nooit haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.