Culottes met stippen

jennie-from-the-blog-outfit-3a

jennie-from-the-blog-outfit-3c

jennie-from-the-blog-outfit-3d

jennie-from-the-blog-outfit-3b

top (hier) Miss Guided / broek ZARA / schoenen K-Swiss / tas ZARA

Tijd voor mijn laatste post uit Barcelona! Degenen die mij al een tijdje volgen weten heel goed dat ik altijd het meisje van óf de spijkerbroeken óf de jurkjes/rokjes ben. Andere broeken dan jeans droeg ik eigenlijk niet. Nu ben ik een beetje op zoek naar leuke niet-denim broeken. Ik heb er een aantal gevonden en dit is er eentje van! Ik zag hem bij iemand op Instagram en heb hem daarna meteen besteld bij ZARA. Toen ik er een foto mee postte op mijn Instagram stories kreeg ik meteen heel veel enthousiaste berichten van meiden die hem ook willen. Ik kan hem nu helaas niet meer in de shop vinden, maar mocht hij weer online komen dan laat ik het jullie weten!

Ik heb hem gecombineerd met mijn chokertop van Miss Guided. Dat ding draag ik ZO vaak nu, hij is echt leuk en op zoveel manieren te combineren. Vandaag ga ik weer lekker aan de slag voor Nextdoor. We hebben weer hele leuke opdrachten lopen. Ik ben weer voor 90% hersteld van de periode dat ik overspannen was en het voelt geweldig. Nu weer on fire!

16 thoughts on “Culottes met stippen”

  1. Super leuk, ik ben helemaal fan van dit soort broeken en heb zo’n broek in de zomer ook veel gedragen. Ik vind deze met stipjes ook wel echt helemaal te gek. Toch maar eens zoeken naar meer van dit soort broeken. 😀

  2. Ik vind het superleuk dat je tegenwoordig weer veel blogs plaatst! En dit is een hele leuke outfit, alleen ik begrijp niet zo goed waarom je de broek in de online store niet kan vinden. Ik had hem binnen een minuut gevonden en in mijn winkelmandje 🙂 Met andere woorden: hij staat er gewoon op hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.