Coltrui en buttonskirt

Outfit november 4a

Outfit november 4d

Outfit november 4b

Outfit november 4e

Outfit november 4c

Trui Shein (hier) / rokje Primark / schoenen Isabel Marant / tas Chanel WOC

Zo, met de regenachtige dagen is het weer lastig om foto’s te maken. Nederland had zo een mooie herfst en nu verandert het allemaal in grijze beelden met vieze modder. Gelukkig weet May dan altijd nog mooie plekjes in Rotterdam om foto’s te maken. Zoals deze mooie witte overdekte plek met een grote trap. Wel even wachten op het juiste moment omdat er veel mensen voorbij lopen, maar hé je moet wat overhebben voor leuke foto’s 🙂 Toen ik deze foto’s aan het selecteren was bedacht ik me trouwens dat ik nog nooit een coltrui aan heb gehad, maar ik vind het toch wel heel leuk!

Deze outfit is van eerder deze week want vandaag ben ik in Amsterdam. Gisteren ben ik naar de Zalando Blogger Awards geweest en nu ben ik in het Hoxton Hotel. Dadelijk ga ik even naar kantoor om nog wat aan mijn blog te werken en mijn mailbox voor deze week te legen en dan is het tijd om weekend vieren. Super bedankt nog trouwens voor alle lieve reacties op mijn blogpost van gisteren, heel lief allemaal!

44 thoughts on “Coltrui en buttonskirt”

  1. Superleuk mini lookbookje weer. ik vind dit echt superleuke posts die je plaatst.
    Mijn vraag is wel hoe maak je super leuke foto’s de poses en de manier van je camera ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.