C&A ROOFTOP PARTY!

Donderdag ging ik naar de C&A Rooftop Party. Het evenement werd gehouden op het dakterras van de C&A in Rotterdam. Er waren super lekkere hapjes (macarons, mini-hamburgers, tonijn) en drankjes (cointreaupolitans, mijn favoriet!) en de sfeer was echt super leuk. Hierboven zie je foto’s van de modeshow. Normaal gesproken ben ik niet zo snel in de C&A te vinden, maar na het zien van deze show ga ik toch maar eens wat vaker langs! Ik vond eigenlijk alles heel erg leuk vanwege de vrolijke kleurtjes en de draagbaarheid. Het zijn stuk voor stuk items die je gemakkelijk in het dagelijks leven kan dragen en je kan ze leuk en gemakkelijk combineren. Mijn favorieten waren de top en broek op de eerste foto en het strandjurkje van het meisje in het midden op de tweede foto. De prijzen van de items weet ik niet precies, maar C&A prijsjes zijn altijd fijn. Wat ik trouwens ook erg leuk vond aan de show was dat de modellen heel erg vrolijk waren en ze waren een groot deel van de tijd aan het dansen, dat gaf een hele leuke sfeer.


1. We hebben verder de hele middag lekker in het zonnetje gezeten op deze fatboys. Er waren leuke mensen (een groot aantal bloggers!), goede muziek en alles was heel goed verzorgd. Heel goed gedaan van C&A! 2. RTL Boulevard was ook aanwezig, met Maik de Boer en Fred van Leer. 3. Cointreaupolitans, gezellige zomerse spulletjes, wijn, camera’s en de iphones om alles te instagrammen


Bij de bar waren heel veel lekkere drankjes te bestellen. En bestellen bij zo’n leuke barman maakt het natuurlijk extra leuk 😉

Dit meisje liep met haar polaroidcamera rond om foto’s van alle bezoekers te maken, super leuk! Hierboven zie je een foto van Amber, Malu, Nanne, ik en Samm. We hebben een erg gezellige middag gehad.

En misschien heeft een aantal van jullie het wel gezien; gisteren waren we te zien bij RTL Boulevard samen met Maik de Boer! Heb je het gemist? Je vindt het fragment van RTL Boulevard over de C&A rooftop party hier.

Foto’s 1 en 5 zijn gemaakt door Nanne en de rest door mij.
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “C&A ROOFTOP PARTY!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.