C&A ROOFTOP PARTY OUTFIT

blazer primark | top, skirt/short Zara | bag vintage | necklace H&M | ring Guess

Gisteren was er eindelijk weer een leuk mode-event in ‘mijn stad’ Rotterdam! Bovenop het dak van de C&A op de Coolsingel werd de C&A Rooftop Party gehouden met als thema ‘Summer in the city’. Dit is de outfit die ik droeg, met daaronder deze laarsjes van Betty London via Spartoo schoenen. Het was een ontzettend leuk event en ik ga jullie er alles over vertellen in de blogpost van morgen. En misschien heb je al wat foto’s voorbij zien komen op instagram?

Ik heb een verzoekje aan jullie of jullie mijn boad op Stylight zouden willen hearten. Ik kan namelijk een Asos giftvoucher van 200 euro winnen er mee! 🙂 Je vindt mijn board hier


Ik droeg ook mijn nieuwe ketting van de H&M, die had ik nog niet laten zien!


This is what I was wearing yesterday during the C&A rooftop party. I combined it with my Betty London ankle boots. You’ll read all about the party (which was really fun!) tomorrow on Jennie from the Blog 🙂

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.