Brooklyn Bridge

jasje en pet Brandy Melville // jeans MANGO // trui H&M // schoenen DWRS label 

Als je aan mij vraagt welke plekken je in New York écht niet mag missen, dan hoef ik daar niet lang over na te denken: Central Park, het dak van het Rockefeller Center, Times Square en de Brooklyn Bridge zijn mijn favorieten. Ik vind het heerlijk om over de Brooklyn Bridge te wandelen. Afgelopen week liepen Samantha en ik er, heerlijk in het zonnetje met drankjes van Joe & The Juice.

Inmiddels zijn we weer in Nederland en ik heb vandaag een hele fijne opruimdag. En dan heb ik het niet over mijn huis, maar over mijn hoofd en werkzaken. Ik ben vandaag naar Amsterdam geweest om Nextdoor Agency samen met Erika uit te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ook heb ik een formulier ingevuld om de webshop officieel uit te schrijven. Daarmee ben ik in korte tijd (ook met mijn vertrek bij #Workmode) van 6 e-mailadressen naar nog maar 1(!) gegaan. RUST! Wat een heerlijk gevoel. Een mooi cadeautje voor mezelf voor Sinterklaas 🙂

Foto’s door Samantha Bosdijk. Edit door mij.

14 thoughts on “Brooklyn Bridge”

  1. Superleuke foto’s! Inderdaad echt heel leuk om over de brug te lopen. Het fijne is ook dat de brug niets van zijn charme verliest als het weer wat minder is! Toen wij er waren, was het echt heel grijs en mistig en eerst baalde ik wat, maar toen ik er eenmaal was, vond ik dat nog wel bij de sfeer van de plek passen 🙂

  2. Wat een prachtige foto’s! En ik kan me voorstellen dat het een hele opluchting is om naar minder e-mailadressen te gaan. Ik heb op dit moment ook 6 verschillende e-mailadressen en word er soms ook hélemaal gek van.

  3. Wat zal dat een rust geven inderdaad! Zes e-mails zijn inderdaad wel veel! Maar nu ben ik eigenlijk wel benieuwd waarom je ineens zoveel dingen niet meer doet? Je werkt nu nog bij Sajoer en hebt je blog, zijn er verder nog dingen waar je je mee bezig houd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.